onsdag 11. juli 2012

Et enkelt bursdagskort


Jeg har ikke så mye tid til kortlaging nå for tiden, dessverre. Men litt blir det innimellom. Siden tiden er knapp blir det enkle kort laget i full fart. Dette kortet fikk niesa mi til bursdagen sin.
Som sagt veldig enkelt. Jeg har brukt embossing-foldere, EK-punch og Marianne dies. Ingen mønsterark denne gangen, bare bazzill. Og halvperler, jeg elsker halvperler!

Tusen takk for alle koselige besøk og hyggelige kommentarer!
Det har ikke vært så voldsom stor interesse for blogcandy'n min foreløpig. Er gaven for dårlig? Skal jeg legge oppi mer? Oppgaven for vanskelig? Det er jo bare å gjette noe... Dumt at jeg ønsker meg flere følgere? Du trenger jo ikke å legge deg til som følger hvis du ikke vil være med på den trekninga. Men selvfølgelig, det er jo sommer og ferietid. De fleste har sikkert helt andre ting å bruke tiden på enn å surfe og blogge. Jeg håper alle får oppleve litt sol og varme i løpet av sommeren! Det er ennå mange uker igjen av sommeren, det er ennå håp!! :-)

6 kommentarer:

Guri sa...

Eit lekkert kort i herlige fargar. Likte godt alle perlene. Det gjorde kortet "ekslusivt" :)
Spennande og flott candy du har laga til. Skal prøve meg på den. Blei ikkje med på den i først ommgang pga at eg ikkje liker å legge meg til som følger av ein blogg berre pga candy. Men eg har lagt deg til i blogglista mi for eg liker stilen din :)

Gitte sa...

Super flot kort.
Det ER en lækker candy du har, jeg er sikker på at der nok skal komme flere som gerne vil være med på den.
Jeg er ihvertfald vild med din stil. :-)

Tuppenshobbyblogg sa...

Dette kortet var skikkelig stilig !!!
Liker så godt sånne " enkle " kort,men får jeg det til selv ? Niks.....et nytt mål for meg selv,alltid noe å øve på :)
Hallo...candyen din er bare knallflott og den er STOR .
Om responsen går litt tregt kan det skyldes ferietid og sommer. Ser på min blogg at innleggene kommer ikke så tett som tidligere. Bare se utover høsten så kommer følgerene poppenes opp skal du se :)
God sommer til deg !!

Klem Kjersti

Karin Dahl sa...

Et flott kort syntes jeg du har fått til å lage.
Fine detaljer og rammer du har brukt:)
Har endelig fått lagt meg til som følger her hos deg også.
Ønsker deg en fin lørdagskveld!
Clemzy Karin D

morkaren sa...

Sikkenet smukt kort, dejlige farver, og fin opsætning. knus morkaren.

Irene sa...

Et nydelig kort, Unni. Skulle gjerne klart å lage slike kort i full fart, men bruker altfor lang tid til å flytte rundt på pynt og velge ark. *hihi*

Candy-gaven din er utrolig FLOTT! Mange godsaker der. Følger er jeg allerede - nr 1 faktisk - men gjetting er jeg dårlig på. Likens med å lenke til candyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...