tirsdag 3. juli 2012

Blogcandy / konkurranse - Avsluttet

A short description in english at the end of this post.

Tenk at nå er bloggen min mer enn 1 måned gammel! Det var en uventet og kjapp fødsel, og det oppsto fort komplikasjoner og det så mørkt ut en liten stund. Men alt ordnet seg og bloggen har overlevd. Ikke bare har den overlevd, jeg har til og med vært forholdsvis aktiv (til meg å være...)! Og jammen har jeg hatt besøk her også, godt over 1000 besøk på 5 uker! Det synes jeg faktisk er verdt å feire med en liten blogcandy!
Men dette er ikke en vanlig blogcandy, det er egentlig en konkurranse! For jeg har lyst til å se om noen kan gjette vekta på esken jeg lagde til min kjære samboer for ett par uker siden. Jeg har veid esken inkludert stjerneboka.
Esken er 12,5x10,5x10,5 cm. Hvis du vil se flere bilder for å vurdere vekta finner du dem her.

Regler for konkurransen:
Legg igjen en kommentar her i dette innlegget og skriv hvor mye du tror at esken m/stjerneboka veier. Kun 1 forsøk! Og det er ikke lov å gjette samme vekt som noen andre allerede har gjort! Alle forslagene må være forskjellige. Du trenger ikke å ha en blogg for å være med på dette. Men hvis du har blogg blir jeg veldig glad hvis du linker til denne candyen/konkurransen i bloggen din.

Konkurransen blir liggende til 5. august. Den som gjetter nærmest den riktige vekta vinner. Pakken inneholder litt diverse, noe nytt og noe fra overskuddslageret mitt. Og skulle noen klare å gjette helt riktig vekt vanker det en ekstra overraskelse i tillegg.

Men jeg er ikke helt ferdig ennå (beklager, dette blir mye å lese) Jeg har altså satt fristen til 5. august. Som tilfeldigvis er bursdagen min.... Og det er vel lov å ønske seg noe til bursdagen sin? Jeg ønsker meg flere følgere her i bloggen min! Det er sommer og stille på nettet for tiden, så jeg kan vel ikke ha for høye ønsker... Men jeg tar i litt likevel og ønsker meg herved minst 30 følgere innen 5. august. Dersom jeg skulle være så heldig å få mitt ønske oppfylt, trekker jeg ut en vinner blant nye og gamle følgere som vil få sitt ønske oppfylt.... Nærmere forklaring kommer eventuelt etterhvert. Nå oppdatert nederst i innlegget. 


En liten oppsummering:
1. Gjett vekta på esken m/stjerneboka. (se nærmere regler over)
2. Link til denne candy'en på bloggen din
3. Legg deg til som følger av bloggen min. Hvis du vil være med på den delen av candy'en da...

Håper mange vil være med på dette! Lykke til!


Here is a short description of the blog candy / competition in english.
Welcome to my first blog candy. It's open for everybody, no matter where you live.

Rules:
1. Guess the weight of the box (in kilograms). It is 12,5 x 10,5 x 10,5 cm. More pictures here. You have only 1 guess, and it has to be different than others previous guesses.

2. Link to my candy in your blog.

3. Be a follower of my blog.

The best guess wins the competiton. If you guess the excact weigth there will be an addition surprise in the package. I will also pick one of my followers for a surprise gift if I get more than 30 followers until august 5.
Good luck!

Oppdatering 29. juli
Hipp hurra!! Jeg har fått mitt ønske oppfylt og mer til! Jeg ønsket meg jo minst 30 følgere før 5. august, og det har jeg fått! Tusen takk! Jeg lovte jo at hvis jeg skulle være så heldig å få mitt ønske oppfylt, så skulle jeg trekke ut en av følgerne som skulle få sitt ønske oppfylt. Jeg er dessverre ingen god fe som kan svinge med tryllestaven og oppfylle alle slags ønsker.  Men jeg vet om et ønske jeg er ganske sikker på at alle som driver med denne hobbyen har, nemlig å shoppe mer! Vi får jo aldri nok, det kommer stadig nye lekre ting vi bare må ha. En av mine favorittbutikker er Scrapmagasinet. Tanken min har hele tiden vært at hvis jeg skulle få mitt ønske oppfylt, skal en av mine følgere få et gavekort derfra. Jeg var innom og ordnet med gavekort på fredag, og jeg ble faktisk sponset med halvparten! Tusen takk, kjære Lisbet! Dermed kan jeg nå røpe at en heldig vinner av trekninga blant følgerne vil få:
Scrapmagasinet har et godt utvalg av varer, ta en tur i nettbutikken og se selv! Men jeg vil spesielt nevne dies og embossingfoldere. Og personlige stempler! Trenger du et navnestempel eller kanskje du vil lage en egen tekst eller bilde? Jeg kunne ramse opp i fleng, men anbefaler dere heller å ta en tur og sjekke selv. Den som ikke klarer å bruke 400 kr i denne butikken driver med feil hobby! Men Lisbet har faktisk utstyr til andre hobbyer også.... :-) 
Det er ennå 1 uke igjen før jeg trekker en vinner. Men vil minne om at dersom du er følger og vil være med på denne trekninga må du legge igjen en kommentar her! Har du allerede gjettet vekta på esken er du automatisk med i trekninga hvis du er følger. 
Lykke til! 

21 kommentarer:

Tuppenshobbyblogg sa...

Dette var en utrolig flott gevinst i candykonkuransen din.
Har jo ikke snøring ,men tipper vekten på 493 gr.
Følger er jeg allerede og jeg har linket til deg i sidebaren min.
Veldig fin trekkningsdato forresten,gratulerer på forskudd til oss begge ,tji hi ;)

Klem Kjersti

Vivian P. Wiik sa...

Dette var vrient Unni!! Men med alt det metallet du har putta på, så må den jo veie en god del, så jeg tipper på 823 gram. Jeg er allerede følger, men skjønner ikke hvorfor bildet mitt ikke er der!

Gitte sa...

Rigtig flot Blogcandy.
Uhh jeg vil gætte på 735gr.
Jeg er følger og har linket i min sidebar.

Guri sa...

Mykje flott i denne candyen! Elsker å bli med på tippekonkurranser sjølv om eg aldri er i næreheten når det skal tippest på feks antall drops i krukke :)
Tipper denne boksen veger 335 g.
Kal linke til bloggen din i sidebar.

Jytte sa...

Wow, hvor en lækker æske og en virkelig lækker candy også :)

Jeg gætter på at æsken vejer 245 g.

Anonym sa...

Virkelig flot æske, som jeg gætter på vejer 244g. Jeg har også lagt mig som følger af din blog (du laver nogle rigtig flotte ting), men billedet ville ikke virke.
Christina P.

morkaren sa...

Sjovt med en konkorrense/blog candy, jeg vil da meget gerne være med, jeg er lige blevet følger, og om lidt ligger du i min sidebar, og jeg gætter på at din flotte æske vejer 295g. knus morkaren.

Mette sa...

Det bliver spændende at følge din blog, og jeg tror at æsken vejer 230 gr. Du ligger allerede i min sidebar, så mon ikke du får dit ønske opfyldt ? God sommer...

Sannekreativ sa...

Spændene med din konkurence candy, glæder mig til at følge din blog. jeg tror at æsken vejer 222 gr.
ligger dig i min sidebar. til sidst tillykke med den 5/8 knus sanne

Wenche sa...

Lekker give-away. Tusen takk for at du gir oss muligheten til å vinne så flotte ting. Jeg tipper 350 g. Ha en strålende kveld. Har lagt meg til som følger av den flotte bloggen din.

Om du har lyst kan du besøke bloggen min også, og bli med på min pittelille giveaway; http://wenchejensen.blogspot.no/2012/07/giveaway.html

Linda sa...

Så spennende og artig:)Blir gjerne med å gjetter jeg,hm...tipper 208 gram jeg da :)Lagt meg til som følger også såklart.
Krysser fingrene:):)Klem,Linda

Bhawana sa...

thats so exciting... I would quote this as nearly 750 grams

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Her kommer jeg og oppfyller bursdagsønsket ditt! Jeg ble følger nr 30! Gratulerer ♥

Jeg tipper at den veier 372 gram og krysser fingrene!

Candyen ligger i sidebaren min!

Sommerklem fra Hilde

Dortesjs sa...

utrolig flott gevinst, vil gerne være med

Dortesjs sa...

ehm...jeg tror den vejer 365

Sonia sa...

Hi,Unnis,nice to meet ,I'm your new follower and I found your blog while leaving comments on my friends blogs:)Wonderful candy and stunning box!!!
You are very creative:)
For me it weighs 305gr.
Thanks a lot for this chance to win:)
Now I'm going to put your candy image on my sidebar ^_^
Big hug,
SOnia
(If you visit my blog I'm very happy too :)

Filharmonica sa...

Artig blogcandy :-) Jeg tror vekten er 426 g. Har lagt meg til som følger og lagt inn link til candyen din i sidebaren min. Gleder meg til å følge deg videre! Ha en flott dag :-)

Lilly K sa...

Hei. Så flott og spennende blogcandy! Kjempefin eske du har laget. Jeg vil gjerne være med å tippe vekten på den - mitt tips er 288 gram.
Hilsen Lilly K

Mila Cris sa...

Wow, that difficult, since I've never seen one of these here in Brazil ...Hummm ...0, 457Kg???
Good, will be very lucky if hit, here is my guess!
I am grateful for the opportunity that made me very curious, hugs and even more!
http://milacriscreations.blogspot.com.br/

Crie Artezzanato sa...

Hi

Interesting your draw. My guess is 500 grams. I shared this link on my blog (sidebar) www.crieartezzanato.blogspot.com

I am your follower and thank you.

Val Rodrigues

Atina sa...

Hei. Spennende candy - jeg tipper 247 gram. Jeg har ikke blogg så jeg kan ikke bli følger, men jeg synes du har en kjempefin og inspirerende blogg, så jeg kommer til å følge med deg likevel!
Gratulerer med dagen i morgen!!
Hilsen Atina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...