søndag 29. juli 2012

Blogcandy viktig oppdatering - Avsluttet

Hipp hurra!! Jeg har fått mitt ønske oppfylt og mer til! Jeg ønsket meg jo minst 30 følgere før 5. august, og det har jeg fått! Tusen takk! Jeg lovte jo at hvis jeg skulle være så heldig å få mitt ønske oppfylt, så skulle jeg trekke ut en av følgerne som skulle få sitt ønske oppfylt. Jeg er dessverre ingen god fe som kan svinge med tryllestaven og oppfylle alle slags ønsker.  Men jeg vet om et ønske jeg er ganske sikker på at alle som driver med denne hobbyen har, nemlig å shoppe mer! Vi får jo aldri nok, det kommer stadig nye lekre ting vi bare må ha. En av mine favorittbutikker er Scrapmagasinet. Tanken min har hele tiden vært at hvis jeg skulle få mitt ønske oppfylt, skal en av mine følgere få et gavekort derfra. Jeg var innom og ordnet med gavekort på fredag, og jeg ble faktisk sponset med halvparten! Tusen takk, kjære Lisbet! Dermed kan jeg nå røpe at en heldig vinner av trekninga blant følgerne vil få:
Scrapmagasinet har et godt utvalg av varer, ta en tur i nettbutikken og se selv! Men jeg vil spesielt nevne dies og embossingfoldere. Og personlige stempler! Trenger du et navnestempel eller kanskje du vil lage en egen tekst eller bilde? Jeg kunne ramse opp i fleng, men anbefaler dere heller å ta en tur og sjekke selv. Den som ikke klarer å bruke 400 kr i denne butikken driver med feil hobby! Men Lisbet har faktisk utstyr til andre hobbyer også.... :-) 
Det er ennå 1 uke igjen før jeg trekker en vinner. Men vil minne om at dersom du er følger og vil være med på denne trekninga må du legge igjen en kommentar enten her eller i blogcandy/konkurranse innlegget. Har du allerede gjettet vekta på esken er du automatisk med i trekninga hvis du er følger. 
Lykke til! 

4 kommentarer:

morkaren sa...

Det blir da spænderne når du skal trække en glad vinder, og ja scrapbutiker er dejlige til at tømme "lommeforet" knus morkaren.

Gitte sa...

Sikke da en fin præmie. Der bliver en rigtig glad vinder. Flot af Lisbeth fra Scrapmagasinet.

Kari`s Hobbyrom sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Skulle så gjerne vært med på den flotte bloggcandyen din, men jeg reiser på ferie og kan ikke sjekke om jeg hadde blitt den heldige vinneren.
Klem.

Dortesjs sa...

ihh super fint jeg er med her osse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...