mandag 30. desember 2013

Siste rest av 2013

Tusen takk for alle hyggelige besøk og kommentarer på julekortene mine! Det er så koselig å se at noen stikker innom og å lese de hyggelige kommentarene! Jeg setter så stor pris på hvert eneste besøk! 

Hvert år tenker jeg at jeg skal lage mange julegaver. Men hvert år må jeg innse at tiden ikke strekker til. Men litt ble det da, noen få lys og lysglass.





Etter at jeg hadde laget mange godteristjerner, satt jeg fremdeles igjen med endel godteri. Så i siste liten fant jeg ut at jeg skulle lage et juletre av candy cane'ne.  Den ble mye rettere enn jeg hadde tenkt, og selvsagt slapp jeg opp for godteristenger underveis. Så lille julaften tråla vi alle Nille'ne i byen og heldigvis fant jeg til slutt en butikk som hadde ett par pakker igjen. Den ble ganske stor og tung, og helt grusom.... hahahaha

Tittelen på dette innlegget er "siste rest av 2013". Det stemmer egentlig ikke, jeg har ett par kort jeg ikke har lagt ut. Og noe jeg lagde til 3 av mine kjæreste kollegaer som gikk av med pensjon like før jul. Men det får komme neste år, nå får det være nok for i år :)

Godt nytt år! 

4 kommentarer:

Words and Pictures sa...

Fabulous festive gifts and decorations - beautiful work, Unni!
Hope you're having a lovely Christmas, and wishing you a wonderful 2014!
Alison xx

Cornelia sa...

Helt underbara ljus och -lyktor! Den som ser ut som en tomtemage är ju helt ljuvligt kul!

Godisgranen är fantastisk och du är också fantastisk, som hittar på och skapar alla dessa superfina saker!

Gott nytt år!

morkaren sa...

Sikke flotte lys og stager du har lavet Unni, jeg ønsker dig et rigtig glædeligt og kreativ nytår, vi ses i blogland i 2014, hvor vi vil følge hinanden. knus morkaren.

Linda sa...

Så flotte lys og lykter, og det var en smart ide å lage det juletreet med alle candyen'e på.
Ønsker deg og dine et riktig Godt nyttår.
Klem Linda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...