søndag 22. desember 2013

God jul!

Et siste innlegg før jul. Med varme ønsker om en riktig god jul til alle mine kjære blogg-venner. Til alle som titter innom her, til de som legger igjen så vakre spor i form av hyggelige kommentarer og til de som bare titter og går stille ut igjen. Tusen takk for alle hyggelige besøk! Og tusen takk til alle som har inspirert meg med sine fantastiske kreasjoner i sine blogger! Dere er så flinke alle sammen! Det er så koselig å komme på blogg-besøk til dere og se alt det nydelig, lekre, flotte, fantastiske dere lager! Så mange vakre ting å hvile øynene på, så mange gode ideer! Tusen takk!

Jeg har vært så heldig å helt overraskende få fantastisk flotte julekort fra noen jeg ikke har sendt til. Tusen tusen takk kjære Rita, Anne May og Ellen! Dessverre rekker jeg ikke å sende noe til dere før jul, men lover at det skal komme noe i posten til dere fra meg på nyåret! 

Men 3 gamle gode scrappe-venninner har fått julekort fra meg. Jeg vet at 2 av dem har kommet vel fram så da satser jeg på at det siste også har det. Tar med bilder av innsidene også denne gangen. Det er vel de eneste av årets julekort som har innsider med litt mer enn bare et skrivefelt :)


Og her er julekortet datteren min fikk. Hun har dilla på julecola-traileren. Motivet har jeg funnet på nettet, det er fra en reklame. Regner med at det er greit å bruke den på et julekort til en stor julecola-fan :)
  Det har visst blitt en juletradisjon for henne å gå og se på den og ta masse bilder. Vi bor jo i Oslo så den er rundt omkring på diverse sentere i dagene før jul. Denne gangen fikk hun sitte i den også, da var hun ekstra fornøyd :) Jeg har vært på Instagram'en hennes og lånt bildecollagen inni kortet. Til og med en julecola-genser har hun, gærne jenta :)

Enda har jeg flere julekort jeg ikke har lagt ut her. De får komme senere. Nå er det siste innspurt før den store dagen. Jeg er ganske ferdig egentlig, men noen småting gjenstår.

God jul! 

12 kommentarer:

Kjersti sa...

Så hyggelig innlegg Unni, koste meg med å lese! Og så lekre julekort - stilig med Cola kortet! Takk for alle koselige kommentarer i året som har gått, og all inspirasjon du gir!
God jul og godt nytt år!
Klem fra Kjersti:)

Gitte sa...

Også rigtig GOD JUL til dig. Tak for at du viser dine flotte creationer, det er en fornøjelse at kigge på.

Jorunn sa...

Så mange utrolig flotte julekort du har laget gjennom hele desember! Jeg kikker på detaljer og pynt, det er såå mye inspirasjon å hente hos deg :)
Jeg vil få ønske deg og dine en velsignet god jul, kos dere masse!

Jytte sa...

Rigtig god jul til dig også ... og tak for masser af skøn inspiration her på bloggen.

Smukke julekort også denne gang :)
Jeg glæder mig til at følge dig i 2014.

Klem Jytte :)

Heidi sa...

Wow så lekre kort du har laget igjen!
Takk for inspirasjonen:)
God jul Unni:)
Klem, Heidi:)

Cornelia sa...

Fantastiska julkort både i det här och det förra inlägget! Du är sååå kreativ och duktig!

Önskar dej och din familj en riktigt God Jul!

Linda sa...

Åååå her var det mange nydelige julekort. Heldige er mottakere av disse. Mange lekre detaljer.
Ønsker deg og dine en riktig God Jul.
Juleklem fra Linda :)

Åse-May sa...

Knallfine kort igjen, med mange lekre detaljer.
Ønsker deg og dine ei riktig GOD JUL....juleklem

RitaK sa...

Tusen takk, og i ligemåde Unni. Alltid så mye flott i bloggen din, og du er så flink til å legge igjen koslige kommentarer hos meg. Ønsker deg og dine ei hyggelig julefeiring :-) Klem fra Rita

nedergaard ( Lissy ) sa...


Kæmpe nydelige julekort

Ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul... takker for fin inspiration i årets løb og søde kommentarer på min blog.

Juleknus, Lissy

Birgitanita sa...

Nydelige julekort..og julekort er en fin tradisjon å sende syns jeg.. blir så glad når jeg skriver julekort. Men det er jo også kjekt å få kort iposten. Det blir ikke det samme som em mail eller en mobilmld nei. Ønsker en fredelig og god julefeiring videre.♥

Karin Dahl sa...

Fantastisk flotte julekort du har laget, til dine venninner:)
Ønsker deg en fin romjul:)
Juleklemmer fra Karin D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...