fredag 20. desember 2013

5 nye julekort

Her kommer noen flere julekort. Gidder ikke skrive så mye om hva jeg har brukt. Hvis noen lurer er det bare å spørre :) Jeg har ikke tatt meg tid til å være så veldig kreativ med julekortene i år (ikke i år heller...) Men noen er jobba litt mer med enn andre. Og ett par enkle igjen:


Ikke mange dagene igjen nå, tiden går så fort! Det eneste jeg har stressa med i desember er julekortene. Sånn går det når man er så smart at man lover seg bort. Men det er lett å si ja ett år i forveien! Har gjort det igjen, har allerede flere bestillinger til neste år. Merkelig nok, for julekorta mine blir bare enklere og enklere hvert år. Kanskje jeg rekker å begynne tidlig neste år...? :)
Tusen takk for alle koselige besøk! 
God helg, siste før julaften :)

14 kommentarer:

Anne May Samuelsen sa...

Ååå så mange nydelige kort med lekre motiver:)
Trodde jeg var ferdig med å lage julekort da min mann kom på at han trengte 11 julekort til i morgen,he he.Da var det bare å sette i gang.Siden jeg var snill med han så betalte han en bestilling hos Bikuben;).
Ha en fin Fredag!

Tone K. sa...

Synes det ser ut som om du har jobbet med alle sammen jeg....de er jo så flotte :)
Skikkelig fine alle sammen ! :)

Ønsker deg en riktig God Jul Unni. Klem

Åse-May sa...

Lekre julekort igjen :)
Ønsker deg ei fredful jul Unni. Klem

Solveig sa...

Lekkert!

Ønsker deg ei God jul!

morkaren sa...

Ja, jeg forstår godt dine julekort er populære, de er jo utrolige flotte, især nummer 2 og 3, dem er jeg ret vild med. Ha en dejlig weekend og hyggelig jul. Knus morkaren.

Vivian P. Wiik sa...

Åååååhh, nok en runde med fantastiske kort. Ingen av korta dine er enkle :-) Tusen takk for det nyyyydelige kortet som kom i posten til meg i går. Det står til pynt i hylla. Nå har jeg nesten kontroll her. Har litt smårydding igjen og skal pynte juletreet før gjestene kommer imorra. Så kommer det nok til å gå i ett her fram til 30. Godt vi skal bort på nyttårsaften!! Skal prøve å få ringt deg, men hvis jeg ikke får det til, så får du en kjempestor klem her, med ønske om god jul. KLEM fra Vivian

Meretekj sa...

Kjempelekre julekort, alle sammen.
Klem, Merete

Rita sa...

Nydelige julekort :) Du og alle de lekkre diesene :) du bruker de så utrolig flott og kreativt :) Skal pakke de siste gavene så kanskje en tur på hobbyrommet en tur, har par kort jeg må lage, som jeg har utsatt og utsatt… Så det blir sånn i siste liten greie igjen.. hehe :) Ønsker deg en flott lørdag :) Varme juleklemmer fra Rita

Irene sa...

Du lager så flotte kort, Unni. ♥ Så ikke så rart at du allerede har fått bestillinger til neste år. Og jeg er så heldig at jeg har ett av dine kort stående hjemme hos meg.

Klem Irene

Linda sa...

Hei Unni!
Disse julekortene var jo kjempelekre, ikkje alltid at det trenger å være så komplisert. Kan ofte være like fint med det enkle.
I år har det ikkje blitt mange julekort på meg, men kanskje til neste år (hi,hi). Ønsker deg og ei riktig God Jul og et Godt Nyttår :)

Pinklady 68 sa...

Lekre alle dine julekort Unni!!!
Riktig god jul til deg og dine:-)

KLem Laila.

Birgitanita sa...

Du er jo en racer til å lage kort og så absolutt lekre kort :) Blir godt mottatt tenker jeg. Ønsker deg en god jul og et godt nyttår. ♥

Heidi sa...

Bare tull at kortene dine er enkle, Unni. Dies gjør veldig mye ved et kort og du er en mester i å bruke dies. Alle kortene dine er superflotte.
Ønsker deg en riktig god jul!

Kort og Søm sa...

Så flotte kort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...