søndag 15. desember 2013

Julekort med Midthun nisser

Er du ferdig med julekortene? Det er ikke jeg! Jeg har laget godt over 40 julekort på ganske kort tid (til meg å være), men har bare 5 kort igjen selv. Og jeg skulle gjerne hatt minst 30. Stor fare for at det blir kjøpekort fra oss i år også! Jeg har ikke rukket å ta bilder av alle kortene jeg har laget ennå, men nå må jeg se å få gjort det før de forsvinner ut døra her idag. 
Men noen har jeg tatt bilder av, bl.a disse 2 kortene med nissene til Midthun. Jeg liker så godt de motivene! De er så koselige og skikkelig norske :) Og de gamle Maja arkene passer så fint til synes jeg. Dessverre er de utgått og umulig å få tak i nå, men heldigvis har jeg noen igjen :)


Og så ett par enklere julekort igjen. Det har blitt mange av dem i år. Det er så greit med dies :)

Det siste her er superenkelt. Mønsterpapir og en spellbinders dies. Og God Jul diesen fra Scrapmagasinet :)

Tusen takk for alle koselige besøk og hyggelige kommentarer! 
Ønsker alle en fin 3. søndag i advent!

9 kommentarer:

Karin Dahl sa...

Jammen har du fått laget mange julekort i år:)
kreative og fine er de med, fine motiver og kreative detaljer:)
Ønsker deg en fin søndag:)
Clemzy Karin D

RitaK sa...

Så lekre julekort, og disse nissene er veldig norske og bare så fiiine :-) Men si meg en ting, 40 julekort du ikke skal bruke sjøl???? Det hadde jeg ikke giddet altså ;-)

Tone K. sa...

Herlige julekort i ekte nisse og julefarger :)
Flotte motiv altså...kjempekoselige :)
Tusen takk for besøk i bloggen min :)

Ønsker deg en flott førjulstid også :) Klem

Gitte sa...

Århh hvor er de smukke.

morkaren sa...

Flotte kort, dem med nisser på er rigtig dejlige, du har da lavet mange flere kort end mig. knus morkaren.

Bente Årstad sa...

Flott røde julekort, fine detaljer og ikke minst nissene, klem Bente:)

Eva Helen sa...

Så flotte julekort i fine julefarger og nisser.
Koselig å titte innom bloggen din,for det er en stund siden hos deg og andre og jeg ligger etter med alt i år..ikke fått ordnet gavene mange skulle hatt for lenge siden, og ikke fått laget ett julekort til meg selv til andre....SUKK...Men glemmer ikke og tar det igjen.
Klem Fra Eva Helen

Unknown sa...

Nå har tida flydd fryktelig fort en stund, og det er alt for lenge siden jeg har skrevet noe i bloggen din, men jeg har titta innom altså!! For en fantastisk haug med kort du har laget. Korta dine er akkurat like flotte enten de er hvite, røde, blå.... ja hva som helst. Og måten du setter sammen diesene på er bare helt utrolig. Ser at du ha brukt noen av de nye disene :-) Mine er ikke pakket ut enda, og nå er det pause på hobbyrommet for en stund. Holder på å klargjøre til besøk fra Vestlandet :-) Klem fra Vivian

Rita sa...

Nydelige kort her :) De nisse motivene var virkelig fine ;) Har slengt med ned i sofaen helt på tampen av denne dagen, ser kl er over tolv, så hurra for meg som fyller år dag :) hehe :) har bakt og vasket og ryddet i hele ettermiddag/kveld så nå er det klart for gjester :) Fri morgen, det blir godt :) Klem Rita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...