søndag 2. desember 2012

Så enkle at det nesten er flaut...

I går fikk jeg rydda masse her og vaska vinduer og hengt opp julegardiner. Og fikk på plass adventslys og stjerner i alle vinduene. Godt med alt som er gjort :) Måtte sette meg og hvile litt innimellom, og da lagde jeg 2 super-enkle kort. Hadde det ikke vært for at jeg måtte vente på at glitterlimet tørket, hadde jeg nok klart å lage disse 2 kortene på et kvarter... Egentlig er det nesten flaut å legge dem ut her! Enklere kan det knapt nok gjøres. Jeg har rett og slett brukt mønsterark fra altihobby.dk. Fiks ferdig med nisser og glitter. Har bare lagt på litt glitter langs kanten, kantpuncher fra Martha Stewart og brukt noen av de utstansende stjernene og snøkrystallene som ble til overs på kortet også. Og stanset ut God jul og lagt glitterlim på dem også. 
God jul diesen på det første kortet er rykende fersk fra Scrapmagasinet. Løp og kjøp :) Men legg gjerne igjen en liten kommentar til meg her først da. For da blir jeg så glad! :)


Jeg var jo så heldig å vinne den fantastisk flotte julekalender candyen til Wenche :) Nå er desember endelig i gang og jeg har allerede åpnet 2 pakker. Vil dere se hva jeg fikk? 
Jeg er helt overveldet over de flotte kalendergavene! En kjempefin pakke med Epoxy words og et herlig tekst-stempel. Er jeg ikke heldig!? :) Skal jeg fortsette å ta bilder av hva jeg får og legge det ut her i bloggen? Vil dere se? 


8 kommentarer:

Rita sa...

syns kortene dine var flott jeg :) Det trenger vel ikke alltid nedlesses med blomster og bånd :) Ja, jeg vil gjerne se hva du får i adventspakkene dine fremover :) Og tuuuuuusen takk for alle de fine kommetarene inne hos meg :) Det setter jeg stor pris på skal du vite :) Ha en fortsatt fin kveld :) Klemmer Rita

Jytte sa...

Rigtig søde julekort. Jeg kan rigtig godt li' dine punchede kanter. Så fine!!

Lækker pakke .. dejligt med overraskelser :)

Knus :)

Bente Årstad sa...

Likte veldig godt disse julekortene og en trenger ikke alltid lesse på så mye:9
Mange liker faktisk enkle julekort:)
klem bente:)

Heidi sa...

Et kjempeflott julekort. Jeg synes enkelt ofte kan være like fint. Venter selv på God Jul diesen fra Lisbeth. Håper den kommer så jeg får brukt den før jul.

Sonia sa...

Fabulous cards Unni:) I like a lot the beautiful sweet images:) Cute and funny Santa:))
Big hug my friend,
Sonia

Eva Helen sa...

Ingen ting å være flau over,for kortene dine var fine og noen ganger kan det enkle være det fineste også.Så heldig du er som har fått kalender gaver.Det er klart vi vil se mer....Spennene å se!
Formen min er bedre etter pencelinen ,så kansje vi kan ses midten av desember?Shopping....

Klem Fra Eva Helen

Gitte sa...

Nydelige julekort.
Ja jeg vil gerne se hvad du får af gaver. :-))

Connie sa...

Så lekkert julekort :)
Stilig.

Klem Connie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...