fredag 30. november 2012

Turkise julekort

Først og fremst, tusen takk for alle lykkeønskninger i forbindelse med at jeg vant Wenches julekalender candy! Så hyggelig å lese at dere unte meg den! :) Pakka kom i går, jeg kan nesten ikke vente med å begynne å åpne! Så mange spennende pakker i forskjellige størrelser :) Gleder meg vilt til alle dagene fram mot jul! Vil nok fortsatt bli mye stress og styr og sikkert fortvilelse pga min gamle fars dårlige helse. Men jeg skal forlange mer fra fastlege og hjemmesykepleier. De er bare nødt til å stille opp for han når det gjelder helsa hans. Så skal jeg gjøre det jeg kan på andre områder. 

Jeg vet at jeg bare burde lage julekort i tradisjonelle julefarger. Det er ingen tvil om at rødt er mest populært blandt de som bestiller kort hos meg. Men av og til må jeg bare bruke andre farger. Rødt er nemlig ikke min favorittfarge... Her har jeg laget ett par julekort i turkis. 
Det første her har motiv funnet på nettet. Ellers har jeg brukt memory box dies, MS punch og spellbinders dies. 
 På det andre kortet er motiv og mønsterark fra Landstoken. Papirhjertebord fra panduro, fargelagt med copics. Og doily dies fra Cheery Lynn.

Tusen takk for alle koselige besøk! Og velkommen til nye følgere!
Jeg har det litt travlet akkurat nå, skal nemlig på JuleExpo messa i Lillestrøm. Men i kveld skal jeg ta meg en bloggrunde igjen. Jeg ser jo at det lages så mye lekkert rundt omkring som jeg bare MÅ ta en nærmere titt på:) 
Ønsker alle en riktig god helg!!  

11 kommentarer:

Irene sa...

Åååh... Der har du en av mine yndlingsfarger da. Så LEKRE kort begge to.♥ Det mønsterpapiret du har brukt på det første kortet har jeg 1 stykk av og jeg klarer ikke klippe i det en gang. Må spare det til det "riktige" kortet. Og den vinter-sirkeldiesen sikler jeg på fortsatt. *lengt*

Har du farget den snøkrystall-bradsen også? Med hva? Alt er jo så nydelig satt sammen. ♥

Ønsker deg en GOD helg, Unni. Du er i tankene mine rett som det er.

Tuppenshobbyblogg sa...

Så nydelige julekort !!
Disse var bare helt lekker,kjempefint med turkis.

Klem,Kjersti

Synnøve Dyhring sa...

Helt nydelige julekort i herlig farge,og kjempefint oppsett.Kos deg med pakkekalenderen,håper du får fine dager frammover.Klem Synnøve

Gitte sa...

Flotte julekort.

morkaren sa...

Supper søde kort. knus morkaren.

Rita sa...

Så flotte julekort :) Må si meg enig med deg at julekort i utradisjonelle farger er de finest, men jeg opplever også at de som kjøper julekort, vil ha de i rødt... Så det har jo blitt noen røde kort, selv om jeg selv foretrekker, rosa, hvitt, brunt og blått :) Ha en fin helg :) Klemmer Rita

Sonia sa...

Gorgeous and sweet cards dearest friend^_^Fabulous image and beautiful colors^_^
Big hug and happy weekend^_^
Sonia

Gunn`s Kort sa...

WOW!! Så flink du er! En fornøyelse hver gang å se hva du har kreert:)
Skjønner at man kan bli rimelig frustrert over eldreomsorgen:)

Jytte sa...

Åh, hvor smukke julekort.. farverne er smukke og stilen super skøn.

Knus :-)

Eva Helen sa...

Nå har du jammen klart det igjen ALTSÅ..!!! JEG DÅÅÅNER!!!Har man sett noe så vakre kort!!SMELT!
Kose deg masse på messa i helgen og ha en fin advent ,så håper jeg du tar vare på deg selv ,og stå på når det gjelder helsevesenet, så du ikke sliter deg helt ut!

Klem Fra Eva Helen

Guri sa...

2 nydelige julekort. Så koselige motiver du har brukt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...