mandag 24. desember 2012

God jul!

Kvelden før kvelden. Klokka har passert midnatt, så egentlig er det 24. desember nå. Endelig er alt klart og jeg kan sette meg og slappe av og kose meg. Julekvelden skal feires her hos oss. Min gamle far og søsteren min med mann og 2 store barn kommer. Og datteren min selvsagt. Hun kom allerede i kveld. Hun MÅ våkne her på julaften, ellers blir det visst ikke jul :) Hun vokser aldri fra tradisjonen med en gave på morgenen, en gave jeg har gjemt ett eller annet sted og som hun må lete etter. Pakken inneholder alltid juleblader og julesjokolade. Og så SKAL det være rundstykker med kokte egg og kaviar til frokost. Mange rare tradisjoner man har :) Har dere noen spesielle tradisjoner til jul?

Her er et kort jeg har glemt å legge ut. Kantpunch fra Martha Stewart og julekule fra Memory box. Husker ikke hvor embossing-folderen kommer fra (kan ikke gå på hobbyrommet og sjekke for datteren min har lagt seg der inne nå) En liten charms fra Kort & Godt med God jul. 

Ønsker alle en riktig god jul! 

7 kommentarer:

Kari Anne's hobby sa...

Åååååå, det var stilig kort. Angrer nå at jeg kjøpte den lille kulen. Må nok ut og ha den store også :-)
Ha en riktig god jul!

Kari Anne

Rita sa...

Så delikat og lekkert kort :) Nydelig den julekula :) Må nok sette den opp på ønske lista for neste år :) Noen timer igjen på jobb så er det hjem å lage riskrem :) Det MÅ man jo ha på julaften :) Håper du får en flott julefeiring sammen med familien din :) God jul! :) klemmer Rita

Jytte sa...

Så flot og elegant et kort!!

Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Håber i må få en hyggelig og fredfyldt jul.

Knus Jytte :)

Åse-May sa...

Så flott julekort...:)

God jul til deg og dine Unni....klem

morkaren sa...

Smukt kort og rigtig god jul til dig og dine, juleknus morkaren.

Sonia sa...

Gorgeous ornament on thi very elegant card my dearest friend^_^
Love silver and white and all these snowflakes^_^
Big hug,
Sonia

Karin Dahl sa...

Et ellegant og flott kort.
Liker godt kombinasjonen med hvitt og sølv.
Den julekulen passet så bra inn i de fagene:)
Det høres ut som dere har en fin jultradisjon, hjemme hos dere. Vi har ikke så mye slikt, utenom juletrømpe til min datter, og svigersønn;)
Så må de jo ha hjemmelaget kalender. Da får min datter pakkekalender, mens min svigersønn får et hus jeg har laget, til å ha colaboksr i:)
Ønsker deg en fin 2 juledag:)
Juleklem fra Karin D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...