fredag 24. april 2015

Kort i eske

TTT - ting tar tid!
For ca et halvt år siden fylte en scrappe-venninne år. Jeg skulle jo sendt henne et kort da, men det skjedde ikke. Så kom jula og jeg skulle sende julekort. Skjedde ikke det heller. Påskekort sender jeg veldig sjelden, ikke i år heller. Men rett før påske fikk jeg endelig laget et kort til henne (selv om jeg ikke fikk sendt det før etter påske...) Tenkte jeg fikk lage noe litt ekstra, så det ble et eskekort.
Ideen fant jeg på pinterest.  Jeg startet med å lage esken, men neste gang skal jeg lage den til slutt så jeg får riktig størrelse. Ble litt for liten denne, det buler litt...
Mulig hun ble skuffet da hun åpnet esken. For man kunne jo tro at det lå en gave oppi der, ikke bare et kort. Et trekkspillkort som er limt fast inni esken. 
Jeg har brukt diverse dies som vanlig. Og en Martha Stewart kantpunch. Diverse tekster også. 
Jeg er ikke så veldig fargerik, holder meg gjerne til ett par farger av gangen. Men siden motivet foran hadde litt fler farger, ville jeg ta igjen litt av det på kortet. Så derfor er det noen få små blomster som fargeklatter på motiv-sidene.
Som sagt, diverse dies og diverse tekster. Som vanlig har jeg ikke notert meg hva jeg brukte. Vet at rammene er Spellbinders og kanten er en Martha Stewart punch. Resten er litt av hvert, mest Marianne og Memory box.

Beklager at det tok så lang tid, Vivian! Skal prøve å være litt kjappere neste gang du fyller 60 :) Gratulerer med 60 1/2 års dagen for noen dager siden (for jeg rakk vel tilfeldigvis det ganske nøyaktig...? :)

Melder meg på utfordringen hos
Kort o Mania #128 Dies og punch
Vil tro jeg kvalifiserer til den oppgaven :)

Jammen er det fredag igjen. Jeg har visst blitt en fredags-blogger :)
Takk for besøket og god helg! 

12 kommentarer:

Cornelia sa...

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det ju. Och det här kortet var verkligen värt att vänta på, Unni!

Vilket fantastiskt arbete! Helt otroligt fint!

Tone K. sa...

wow...så lekkert ! :D
Du er helt rå altså ! :D

Ønsker deg en god helg ! :D

Lenas kort sa...

WOW! Så lekkert! Dette korte var nok verdt å vente litt på :-) Bedre sent enn aldri heter det jo ;-) Så masse flotte dies du har brukt her. Flink du Unni :-) Ønsker deg en flott helg :-)

Guri sa...

Bedre seint enn aldri :)
Kan aldri tenke at mottaker blei skuffet då ho opna denne flotte eska!!!
Så gjennomført og mykje arbeid du legger ned i prosjekta dine.

RitaK sa...

Haha, må bare le litt jeg... Ikke rart "ting tar tid" når du legger så mye arbeid i kortene Unni *fnis* ;-) Morsom idè, og "dånelekkert"kort :-)))

Pinklady 68 sa...

Utrolig lekkert kort!! Gjennomført på alle sider som alltid:-) Puncher og dies i skjønn harmoni...superfin layout!!! Heldig din venninne som får dette..bedre sent enn aldri:-)
Ha en fin fredagskveld og god helg!

Klem Laila.

Pinklady 68 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bente Årstad sa...

Tar hatten av og bøyer meg i støvet for dette flotte prosjekt du hadde laget her,
klem Bente:)

Vivian P. Wiik sa...

Tusen, tusen takk for det fantastiske kortet Unni :-) Og det er absolutt ikke mulig å bli skuffet når det kommer noe fra deg i posten gitt :-) Å få et sånt kort er veeeeldig mye mer verdt enn en kjøpegave. Dette kortet vet jeg du har lagt sjela di i. Og så mange koselige tekster du har brukt. Jeg hadde det med på hobbykveld her og viste det til de andre jentene, og de ble mektig imponert over hva du har laget. Og som vanlig; helt perfekt sammensatt motiv, tekster, dieser blomster, farger..... Tusen takk igjen. Og ja, det kom ganske nøyaktig på 1/2 års dagen :-) Stor klem til deg :-)

Linda sa...

Blir heilt stum av beundring. Dette eskekortet var jo bare sååååå lekkert.
Du er bare så flink til å bruke forskjellige dies i dine prosjekter.
Klem Linda

Karin Dahl sa...

Hva skal en si om et slikt flott prosjekt.....WOW:)
Du er jo bare en mester på å sette sammen dies, og det blir jo så flott:)
Ønsker deg en fin kveld:)
Clemzy KArin D

Connie sa...

Woooow du er helt rå.
Slutter aldri å imponerer. Du er så kreativ. Her ligger det mye jobb bak.
Ønsker deg en fin dag.
PS: Går fortsatt sakte hos meg.
Klem Connie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...