fredag 18. desember 2015

Pingvinkort

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage et julekort med pingvin. Og det kunne jeg jo, trodde jeg... Først var problemet å finne et motiv jeg likte. Fant til slutt ett par stykker og satte i gang. Ikke vet jeg hva som skjedde underveis, det er noe med disse kortene som lever sitt eget liv! Jeg hadde en plan, men sånn ble det ikke. Etter mye styr og forsøk og feiling, endte kortet opp sånn: 
Ikke i nærheten av hva jeg hadde tenkt... Og derfor ble jeg ikke fornøyd med dette kortet. Synes det ble litt voldsomt, rotete, rar fasong og rar kutting.... rart kort! 
Så da fant jeg fram det andre motivet jeg hadde funnet, og prøvde igjen. På mye tryggere grunn her, men veldig likt grå og røde kort jeg har lagd tidligere. Så kjedelig, at det skal være så vanskelig å finne på noe nytt!? Trenger ikke å finne opp hjulet på nytt akkurat, men litt annet oppsett og noe annen pynt enn de 3 filtstjernene hadde jo gjort seg! Så jeg ble ikke fornøyd med dette kortet heller. Men nå gidder jeg ikke mer pingvinkort, krysser fingrene for at hun som bestilte synes at ett av dem er brukanes. :/

Det jeg har igjen av julekort nå, er de jeg skal sende selv. Må bare klare å bestemme meg for hvem som skal få hvem, få tatt bilder og skrevet i dem. Og sendt dem selvsagt :)

Takk for besøket! 
Fortsatt god førjulstid! 

13 kommentarer:

Irene sa...

Jeg synes begge kortene var fine, søte pingviner på begge to. ♥


(ps. Har jeg adressen din tro? Send meg en sms er du snill. )

Tone K. sa...

Åhh....så skjønne.....jeg elsker pingviner på kort....de er jo bare så søte...også så lekre disse var.....utrolig fine altså :)

Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid og en riktig God Jul ! :)
klem

Karin Dahl sa...

Så fint med litt anneledes kort, som på det første bildet:)
Koselige motiver på begge to:)
Tenker nok at bestilleren blir kjempefornøyd, og vil ha begge kortene:)
Ønsker deg en fin fredag og lykke til med skriving av julekort. Jeg har ikke fått laget mer enn 5 julekort i år, og de er sendt.
Clemzy Karin D

RitaK sa...

Å herlighet for noen søøøte pingvinkort du har laget Unni :-) Takk for hyggelige kommentarer hos meg :-) ... og du, ikke rart ting tar tid hos deg, når man skal lage så sinnsykt mange lekre detaljer på alt man lager :D Ha noen hyggelige "siste innspurt" førjulsdager, og kos deg masse i jula. God Jul-klem fra meg <3

Bente Årstad sa...

Så julekort begge to og du er så flink til å få med så mange flotte detaljer,
juleklem Bente:)

Lenas kort sa...

To knall fine julekort :-) Masse herlige detaljer som alltid :-) Ønsker deg en fin helg :-)

BenteS sa...

Jeg synes begge kortene dine er utrolig flotte, med - som vanlig - mange lekre detaljer. Pingvinene er bare så søte :)
Disse er du bare nødt til å være fornøyd med ;)
God førjulshelg til deg!

nedergaard ( Lissy ) sa...

To nydelige julekort , selv om det ikke var så nemt.... kan tit være svært at lave noget på bestilling :-)

God weekend , klem

Unknown sa...

Begge korta er fine, og jeg er sikker på at hun som bestilte sliter med å velge hvis hun bare skal ha et kort :-) Den store diesen du har brukt på det røde/grå, hvilken er det??? Du har jo så himla masse dieser som jeg aldri har sett før :-) Eller jeg har kanskje sett de, men ikke tenkt på at de er fine før jeg ser de på et av dine kort :-)Kos deg de siste dagene før jul nå :-) Her blir det rolig igjen imorra når vestlandsgjengen drar vestover igjen. Skal prøve å ringe deg en dag før jul, men er redd dagene kommer til å fly fra meg :-) Stor juleklem til deg :-)

Unni A sa...

Den rammediesen med snø er fra Wild Rose Studio :)

Unknown sa...

Herlige og søte kort :-)

Guri sa...

Rare kort kan også vera fine :)
To flotte kort med sjarmerande motiver.

Bodil sa...

Dette ble to fine julekort med koselige motiv :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...