mandag 1. desember 2014

2 julekort i hvitt og sølv

Jeg startet ganske tidlig med julekortene i år. Men det har gått tregt så jeg har ikke fått laget så mange. Orker ikke stresse med det, det får bli så mange det blir, mer enn det blir det ikke :D
Her er det første kortet jeg laget. Motivet er dies fra Tattered Lace. Rundt kortet har jeg brukt 3 x Tim Holtz Snowflake Rosette.
Baksiden. Ikke så lett å ta bilde av sølvkartong... 
Innsiden med skrivefelt. Har brukt samme dies som på forsiden på alle sidene. Har bare klippet bort endel så det ble åpent i midten. 

Selv om det går tregt med kortlaging, er jeg fremdeles veldig god på shopping :P  Snowflake Arch diesen fra Memory Box lå i postkassa mi her forrige dagen. Og for en gangs skyld var jeg kjapp med å bruke et nyinnkjøpt produkt. Her er resultatet:

Jeg har fått meg nettbrett og slår derfor sjelden på pc'n for tiden. Men liker ikke å skrive på nettbrettet, jeg foretrekker et tastatur... Derfor har jeg ikke vært så flink til å skrive kommentarer når jeg går på bloggbesøk. Skal prøve å skjerpe meg! :)

Takk for besøket! 

9 kommentarer:

Bodil sa...

Kjempefine julekort du har lagd :)
klem :)

Åse-May sa...

Knallfine.....:)

Synnøve Dyhring sa...

To nydelige julekort , så fint med sølv og hvitt og spennende med rund form , klem Synnøve

Tone K. sa...

Oi, så stilig ! :)
Herlig i sølv og flott i sirkel ! :)
Ønsker deg samtidig en flott førjulstid :)
Klem

Rita sa...

dette var nydelig :) Fikk ikke laget noen kort i helga dessverre... Så tror nok det bare få bli så mange som det blir, orker heller ikke stresse med kortene, har mer enn nok å gjøre i førjulstiden :) Klem Rita

Unknown sa...

Du er en mester på å lage julekort i sølv og hvitt :-) Det blir alltid så lekkert. Og det forrige kortet med dama på, er også utrolig nydelig. Så vakre farger.

Karin Dahl sa...

Så utrolig nydelige kort du har laget her:)
Ønsker deg en fin dag:)
Clemzy Karin D

Connie sa...

Nydelige julekort i hvitt og sølv :)
Går veldig sakte med mine julekort i år også :)
Ønsker deg en fin dag.
Klem Connie

nedergaard ( Lissy ) sa...


Hvor er de smukke i flot design

Ha en god aften, klemm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...