lørdag 26. april 2014

Blog candy med utfordring

Om en måneds tid fyller bloggen min 2 år. Det må jo behørig feires! Derfor inviterer jeg nå til en liten blogcandy :)
Jeg har samlet sammen til en gave. Noe er nytt for anledningen, noe er fra overskudds/dobbeltkjøps-lageret mitt. Tror det skal være noe for enhver smak. Dies selvfølgelig, stempler, blomster, bånd, div metallstæsj m.m. 

Men VENT! Ikke stikk av ennå, les videre før du stikker eller melder deg på! Jeg har lyst til å gi dere en liten utfordring også! Helt frivillig selvsagt, men det gir mange ekstra lodd i hatten :)
I forrige innlegg viste jeg dere 2 barnekort jeg har laget. Motivene er såkalte Punch art (eller dies art som jeg døpte det om til :) Det går ut på å stanse ut diverse former med puncher eller dies og sette det sammen til nye motiv. Det er så uendelig mange muligheter! Se bare her . Lag ett eller flere kort (eller andre kreasjoner) med punch art. 3 ekstra lodd for hvert bidrag :)  

Regler:
1. Legg igjen en kommentar her = 1 lodd
2. Du trenger ikke å være følger, men er du det og/eller er en av de som pleier å legge igjen kommentarerer hos meg gir det 1 ekstra lodd.
3. Bli med på utfordringen, lag noe med punch art. Legg inn link til bidraget i kommentarfeltet og du får 3 ekstra lodd pr bidrag.

4. Legg inn bilde og link i bloggen din. Ingen ekstra lodd for det, jeg blir bare ekstra glad :)

Har du ikke blogg? Det gjør ingenting, alle kan være med uansett. Legg igjen en kommentar her og send meg eventuelt bilde av punch art bidraget på mail. Adressa finner du i venstre sidebar.  

2-års dagen til bloggen min er 27. mai og det er også siste frist for å være med på candyen og evnt utfordringen. Håper mange vil være  med, ikke bare på candyen med på utfordingen også! 

Avlsuttes 27. mai. 

26 kommentarer:

Tone K. sa...

Gratulerer så mye med 2-års bloggdag Unni ! :) Gleder meg til å følge deg i mange flere år :)
Jeg kommenterer her og er følger av bloggen din = 2 lodd.
Rekker jeg å lage noe så skal jeg si fra ;)
Ønsker deg samtidig en kjempefin helg ! :)

Dorthe sa...

Jamen selvfølgelig vil jeg gerne deltage i udtrækningen af din lækre candy. Kommentaren får du hermed. Og ja!! - jeg er følger af din blog... og smider da ind imellem en lille hilsen til dig ;) Jeg ved ikke om jeg får lavet noget med punch art udfordringen - nu ser vi.. men i så fald linker jeg i en ny kommentar. :) Og selvfølgelig linker jeg til din candy fra min blog lige straks... :)
Tillykke med de 2 år i blogland - jeg glæder mig til at se meget mere fra dig fremover.
Knus Dorthe

Unknown sa...

Heisan Unni. Her kommer en kommentar fra meg også, og jeg er en trofast følger, selv om kommentarene har vært litt spredt i det siste. Det er helt utrolig at det er 2 år siden du startet bloggen din. Og jeg er jammen glad for at du ombestemte deg og skaffet blogg. Masse gratulasjoner til deg. Jeg er jo ikke hjemme nå, men jeg har veldig lyst til å prøve meg på et dies-art kort når jeg kommer hjem igjen. (jeg har ikke returbillett heller!) Det har ikke kommet noe baby her enda, men vi håper han kommer i løpet av helgen. Lene begynner å bli lei og sliten nå. Hils. Klem fra Vivian

Bente Årstad sa...

Kjempefin candy og ikke minst en flott blogg jeg har vært følger av lenge. Så da skulle det bli 2 lodd. Og gleder meg til å følge deg videre, klem bente:)

ellyscard creatief sa...

Happy 2 years blogaversary.
I am a follower and I addet the candy on my sidebar.[2tickets]
Thanks for the chance to win.
I will try to make a card to.
Gr Elly

Pinklady 68 sa...

Gratulerer med 2 års dagen som er rett rundt hjørnet!
Takk for masse inspirasjon i bloggen din Unni:-)
Har laget en bamse i rosa og hvitt etter forrige innlegget ditt...men har ikke laget ferdig kortet ennå...mangler øynene:-)
Foreløpig blir det 2 lodd på meg. Legger ut kortet til uka:-)
Ha en fin kommende uke!

Klem Laila.

Linda sa...

Gratulerer med 2 år som blogger. Er allerede en følger hosdeg. Spennende utfordirng du hadde :)
Linda

morkaren sa...

To år, og allerede 133 følger, det er flot Unni, jeg har været glad for at følge dig længe, her en lille kommentar, og om lidt ligger du i min sidebar. knus morkaren.

monicas papirhobby sa...

Gratulerer med 2 år som som blogger. Jeg Har fulgt bloggen din lenge før jeg fikk min egen. Det er jo altid en fryd å titte inn hos deg. Legger candyen din i sidebaren min. Rekker jeg det skal jeg prøve meg på punch art eller dies art.
Klem Monica
Klem

Kari`s Hobbyrom sa...

Gratulerer med 2 år som blogger. Og takk for at jeg får mulighet til å vinne denne flotte blogggcandyen din. Følger har jeg vært lenge. Legger candyen din i sidebaren min.
Krysser fingrer og tær på at jeg er den heldige. :)

Åsa/asamia sa...

Å så många fina kort du skapar! Grattis till 2 årdagen!

Rita sa...

Hei Unni :) Så flott candy :) Og gratulerer med 2 år som blogger :) Tusen takk for alle inspirasjon du gir og alle de hyggelige kommentarene du gir :) Jeg tar 2 lodd og håper jeg er heldig å stikke av med premien ;) Gode klemmer Rita

Guri sa...

For ein lekker candy du har laga til bloggbursdagen! Følger er eg og her er kommentar :) Morsomt med ein utfordring også. Håper eg får tid til å prøve meg på den etter at kofirmasjonskorta er i boks :) Har reklamert for bloggen din i sidebar

Frk. Bogstad sa...

Gratulerer med 2 år :)
Eg har lagt bildet av den delikate candy'n i sidebaren på bloggen min. og komentert; dvs 2 lodd.
Nydelige punch art/paperpiercing kort. Eg har ei ugle som sku vå laga til kort, so kanskje her kjem nokre lodd til, min veg.

butterfly sa...

Huge congratulations on your 2 year anniversary, Unni, and thank you for offering such a lovely candy to celebrate. I will add the picture to my sidebar, and will try to find time to play along with the challenge too before the end!!
Alison xx

Connie sa...

Kjempefin Candy du har satt sammen.Slenger meg med. Gratulerer som blogger i 2 år. Takker også for mye fin inspirasjon hos deg og alle de fine kommentarer du legger igjen hos meg.
Klem Connie

Gitte sa...

Tillykke med de snart 2 år med bloggen. Super flot Candy.
Jeg er følger har linket og nu kommenteret.
Det må blive 2 lod.
Tusind tak for chancen for at vinde denne flotte candy.

Elin Marie sa...

Gratulerer så mye med jubileum :D Synes bloggen din er flott jeg og følger deg gjerne i mange jubileumer til :)
Skal se om jeg klarer å lage et bidrag til utfordringen din innen tidsfristen. Siden jeg digger bloggen din har jeg reklamert for deg med den største glede i min egen blogg :)

Heidi sa...

Gratulerer med 2 år som blogger:)
Og så lekker candy!
Takk for at du gir oss sjansen til å vinne dette. Jeg blir gjerne med og krysser fingre og tær:)
Det blir 2 lodd på meg.
Klem, Heidi:)

RitaK sa...

Gratulerer, såklart jeg vil være med på feiringen ;-) Jeg er følger, har herved kommentert og laget link i sidebaren på bloggen min =2 lodd. Har planer om å lage noe til utfordringen din også, men vet ikke helt om jeg rekker det...

Linda sa...

Gratulerer!!!Så koselig:)
Tar 2 lodd, følger og kommentar:)
Herlig candy♥♥

Klem,Lindamor

Wenche sa...

Flott candy, Unni- krysser fingre og tær for at jge plutselig har fått vinnerlykke :-) Deltar med 2 lodd (er følger av bloggen din allerede) , deler på bloggen min også så blir du ekstra glad ;-)

Sivic sa...

Gratulerer med 2 års jubileum!!
Følger og kommentar, det blir vel 2 lodd til meg :)
Kjempefin candy du har laget !
Klem

New Creations sa...

Congratulations on your two year blogaversary!!!What lovely goodies you have there for us!
I have added the candy in my sidebar and am your latest follower. I created a wall hanging project using lots of punches. The scalloped circle was made using several balloon punched cardstock. And I added punched flowers too.
Check it out on my blog-
http://madewithlovencare.blogspot.in/2014/05/wall-hanging-beauty_8.html

So a total of five tickets for me.

Hugs
Vinita

Jeanett sa...

Dette var en utrolig fin candy. Det er klart jeg vil være med på den.
Jeg har lagt bilde av candyen på bloggen min.
Jeg er selvfølgelig følger, det er jo så mye fint å se på hos deg.
Samtidig har jeg blitt veldig inspirert til å forsøke meg på punch art. Resultatet kan du se på bloggen min, http://jeanettskortblogg.blogspot.no/2014/05/punch-art.html.
Ønsker deg en fin helg.
Klem, Jeanett

Edilza Teixeira Scrap e Artes sa...

Oi Unni!!!

Parabénspelo BLOGVERSÁRIO de 2 anos. Maravilhoso o seu candy. Obrigada por compartilhar conosco. Adicionei o seu CANDY na barra lateral do meu blog direcionando para o seu. Sou sua mais nova seguidora.
Meu blog:
http://edilzateixeira.blogspot.com.br/

Beijos do Brail


http://edilzateixeira.blogspot.com.br/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...