torsdag 18. juli 2013

Brettekort - GD Bildmålarna

Endelig har sommeren kommet til østlandet :) Vi har hatt noen deilige dager med sol og varme. Det er ferietid og stille både på nettet og i byen. Jeg elsker de lange lyse kveldene og varmen! Men når gradestokken nærmer seg 30 grader i hobbykroken min, blir det altfor varmt selv for meg. Så det blir ikke produsert så mye her for tiden. Men et nytt gjestebidrag til Bildmålarna har jeg fått ferdig. 

Denne gangen har jeg laget et brettekort. Jeg kunne selvsagt ha brettet bazzill og lagt på mønsterark etterpå, men jeg valgte å  ikke bruke bazzill denne gangen. Har brettet mønsterpapiret Wind flower blue. Som de andre papirene fra BM er det dobbeltsidig og like vakkert på begge sider. 
Denne bretteteknikken ligner veldig på den som sto i Ett Trykk for ikke så lenge siden og noen varianter jeg har sett etterpå. Men denne er ikke brettet opp nederst. Den innerste lomma var åpen i bunn, så der måtte jeg lime. 

Det er 2 lommer på forsiden av kortet. Den største har fått en skrivetag og den lille en liten tag med teksten It must have been. Siden teksten handler om en engel, måtte jeg jo pynte med en engel også :) 
Sånn ble baksiden. Det er en lomme der også, så det kan fint lages en tag til. Jeg har ikke gjort noe mer utav baksiden foreløpig. Kanskje jeg lager en tag og pynter litt der også, kanskje ikke... :) 

Som vanlig har jeg brukt diverse pucher og dies. Punchekant fra Martha Stewart, dies fra Spellbinders, Marianne Design og Crafts-Too. I tillegg til engelen har jeg pyntet med blomster og seam binding bånd.

Jeg har i ettertid laget en tutorial på hvordan dette kortet er brettet. Den finner du her :)

Tusen takk for alle koselige besøk og hyggelige kommentarer! Trivelig å se at noen er innom her, selv nå midt i ferien :) 
Ønsker alle en fin sommer! Dessverre har ikke alle vært like heldige som oss med været i det siste. Jeg håper virkelig at det blir bedre snart og at alle får oppleve mange dager med sol og varme! Og at været holder til langt uti september, så jeg får fint vær i ferien min også :) 


19 kommentarer:

Birgitanita sa...

Et nydelig kort du har laget med flotte sarte farger. Engelen var utrolig søt ♥
Fin tekst.
Mange muligheter med et sånt kort. Klem.

RitaK sa...

Så nydelig kort, og fin bretting! Disse varme dagene, og lange lyse kveldene må bare nytes, for de er det som regel ikke for mange av i løpet av en sommer.... Derimot kommer det helt sikkert mange dager og kvelder med høst- og vintervær, hvor vi kan kose oss med papirhobby, så bare fortsett og NYT med god samvittighet :-)

Rita sa...

rå lekker denne Unni! :) Så utrolig fint pyntet med masse flotte blomter, bånd og engelen :) ha en fortsatt fin sommer :) Klem Rita

Guri sa...

Så dekorativ bretteteknikk! Har prøvd meg på den som stod i Ett Trykk, men denne var ny for meg. Hvis ikkje bretteteknikken er "hemmelig", håper eg at du kan linke til tutorialen neste gang du lager eit slikt kort :)(eg må ha alt inn med teskei)
Søtt med den engelen inni blomsterhavet.

monicas papirhobby sa...

Nydelig brettekort Unni. Så fine fager og nydelig pynta. Mange lekre detaljer og dies.
Nyt sommeren, her regner vi nesten bort.
Så jeg kan sitte på hobbyrommet med god samvittighet.
Klem Monica

Gitte sa...

Sikke et smukt kort.

Jorunn sa...

Sååå nydelig! Flotte papirer og lekkert pyntet :)
Klem, Jorunn

Maya sa...

Åhhh så vakkert, Unni!
TUsen tusen takk for att du deler din magi med oss ♥
Vakkert, sart og elegant!
Nyt sommeren, varmen og sola,
klemmer fra Maya

butterfly sa...

So lovely!
Alison x

Unni A sa...

Jeg vet ikke om det ligger noen tutorial noe sted på denne brettinga. Jeg satt på hytta en helg og lekte meg med en rund papirlapp. Savnet nok hobbykroken min litt... :) Bretta litt hit og dit og plutselig ble det noe jeg tenkte kunne brukes på et kort. Jeg skal prøve å lage en tutorial, bare gi meg noen dager :)
klem Unni

Cornelia sa...

Hittar bara ett ord:

F A N T A S T I S K T ! ! !

Marlies sa...

A gorgeous creation Unni! I love the shape,design, and the lovely shabby chic look! Very elegant! hugs, Marlies

Kjersti sa...

Wow! For et utrolig lekkert kort Unni, nydelige papirer, flott bretting og bare helt skjønt!
Fortsatt god sommer til deg!
Klem fra Kjersti:)

Tuppenshobbyblogg sa...

Åå...dette var sååå lekkert !!!
Nydelig brettings,papir og pynt. Lekker dies du har brukt på tagen.

Klem,Kjersti

Eva Helen sa...

Rett og slett vakkert og romantisk på samme tid.Nydelige detaljer med flotte blomster og swirler.Likte oppsettet på kortet,så det må jeg se en gang.
Godt det ikke er bare meg som svetter bort i varmen.Orker heller ikke å lage noe nå,men tar det igjen snart.Tusen takk for at du la deg til som følger på Angel bloggen min.

Stor sommerklem fra Meg

Eva Helen sa...

angelvings bloggen skulle det stå,hehe

Åse-May sa...

Fy flate dette var eit vakkert kort....ha ein nydelig sommer videre....klem

Unknown sa...

Det er så kjekt at du sitter der og leker og bretter og lager så vakre ting som gir masse inspirasjon til oss andre :-) Dette ble vidunderlig nyyyydelig både i form og farge. Vi kom hjem sent i ettermiddag etter å ha vært i Lærdal og vært barnepike. Nydelig vær og verdens beste lille gullegull som har kost masse med mormor.

Kathy sa...

Absolutely stunning creation! Blessings! Kathy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...