søndag 20. april 2014

Punch art

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer på påskekortene mine! Påsken går mot slutten, dagene går så altfor fort. Jeg har kost meg masse i påsken, men har dessverre ikke hatt mulighet til å gå på bloggbesøk  i favorittbloggene mine. Gleder meg til å ta runden og se på alt som har blitt lagt ut den siste uka!

Før påske lagde jeg ett par barnekort på bestilling. Det er ikke så ofte jeg lager kort til barn, hvertfall ikke så små som 1 og 2 år. Fant ut at det var en perfekt anledning til å prøve å lage noe jeg har sett mye av på Pinterest, nemlig Punch art :) Jeg har ikke satt meg så veldig inn i hva det er, men etter hva jeg har forstått går det rett og slett ut på å lage figurer av forskjellige former. 
Nå har ikke jeg så mange puncher, ikke med sånne former hvertfall, men dies har jeg mange av :) Så da får jeg kanskje kalle det Dies art da :) Jeg har brukt sirkler og ovaler, ikke noe avansert men det ble da en bamse og en harepus  :) 

Om en måneds tid fyller bloggen min 2 år. Da er det vel på sin plass med en liten bloggcandy. Skal prøve å få ordnet det ganske snart. Lurer på om jeg skal slenge på en liten utfordring i candyen, som har med punch art å gjøre.... :) Er dere med på det? Følg med her om noen få dager så får vi se hva det blir :)

18 kommentarer:

Jeanett sa...

Så morsomme kort dette ble. Har aldri tenkt på at man kan bruke dies og puncher til dette før. Takk for inspirasjonen:)
Klem, Jeanett

Gitte sa...

Sikke et par søde kort. :-)
God påske.

Arnhilds Kreative hender sa...

Vanvittig stilige kort, takker så mye for inspirasjon. En fortsatt flott påske ønsker jeg deg.

Tone K. sa...

Så flott og morsomme kort dette var :)
Herlig med bamse og kanin altså :) Skikkelig fine ! :)
Ønsker deg en fortsatt god påske ! :)
Klem

Unknown sa...

Så herlige og flotte barnekort du har laga Unni. Nå har jeg vært fryktelig sløv med å kommentere i bloggen din, men jeg har vært innom og kikka :-) Og som vanlig er det helt fantastiske kort du har laget. Og så har jeg glemt å takke skikkelig for tralla jeg fikk. Tusen, tusen takk. Nå er den vasket og full av kartong. Og så var det veldig kjekt å treffe deg utenom "timeplanen" vår, selv om det bare ble noen minutter. Ha det koselig den siste lille snutten som er igjen av påska :-)

RitaK sa...

Ja, du Unni, du Unni, du slutter visst aldri å imponere med din dies-bruk :-) Kjempesøte barnekort du har laget. Sikkert gøy å prøve seg på litt "punch-art"... ;-) Ønsker deg en fortsatt god påske. Klem fra meg

Pinklady 68 sa...

Dies art:-)...supersmart!! Utrolig søte barnekort helt klart!!! Lærer alltid noe etter besøk i bloggen din Unni:-) Takk for masse inspirasjon!! Fortsatt god påske:-)

Klem Laila.

Åse-May sa...

Stilige kort Unni....du er flink med diesene dine altså...klem

Jytte sa...

De er da rigtig søde. Jeg laver heller ikke mange børnekort, men det er da sjovt en gang i mellem :)

monicas papirhobby sa...

Så søte barnekort. Stilig måte å lage bamse og harepus på.
Du er jo så flink med dine dies, så dies art er nok mitt i blinken
på din kreative og flotte måte å bruke dies på.
Klem Monica

Bente Årstad sa...

Knallstilige begge to og dette har jeg ikke sett før, klem bente:)

nedergaard ( Lissy ) sa...

Kæmpe søde begge to

God aften, knuss

Linda sa...

Nydelige :)
Linda

Cornelia sa...

Jättejättesöta kort!

Anne Lill sa...

Stilige og søte barnekort!! Kul bruk av dies :)

Birgitanita sa...

Så nydelige kort det ble. :-) Det er bestandig noe nytt hos deg å se. Hos meg har det vært stille for tiden. Ble Pc kræsj i påska..og måtte bestille ny harddisk i går. Måtte bare titte innom :-) mobilen er jammen kjekk..hehe.. klem fra Birgit.

Unknown sa...

Kule og flott kort og kjempe kreativt:). Kansje eg må gjør et forsøk:)

Ha en flott Søndag!

butterfly sa...

Such a clever way to use the dies and punches - your little animals are absolutely adorable! Glad I came to take a closer look, as I understand the challenge properly now. Not sure I have anything with me in the Czech Republic that will work, but will take a look!
Alison x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...