torsdag 22. august 2013

Heklet pynt og hyttekloden

Jeg har heklet :) Jeg satt på hytta og savnet hobbykroken min, savnet å sitte og pusle med noe, savnet å være kreativ... begynte nesten å få abstinenser :P I min fortvilelse begynte jeg å rydde i skuffer og skap og der dukket det opp et gammelt strikketøy moren min hadde begynt på for mange år siden. Hun var dement og eide ikke tiltak til noe som helst. Men da jeg kjøpte garn og strikkepinner til henne satte hun i gang å strikke kluter. Hun husket knapt nok hva hun het, men strikking husket hun :) Jeg hadde ikke så lyst til å strikke, men heldigvis hadde jeg heklenåler også. Fant noen oppskrifter på nettet og satte i gang :) 


Om jeg noen gang får brukt disse til noe gjenstår å se. Kan vel bruke dem på kort eller andre papirprosjekt, de er jo ikke så store. Det lille hjertet er ca 2 cm, engelen ca 10 cm og den største blomsten ca 6 cm.

Også må jeg bare vise dere den lille hyttekloden vår :) Bildet er tatt på kvelden så det er litt mørkt og uklart. Men kult bildet, ikke sant? Samboer'n har ett eller annet program på telefonen sin, tror det heter Sphere... Jeg må be han ta nye bilder på dagtid, bedre lys og farger da.

Takk for alle koselige besøk :)
Ha en fin dag! 

17 kommentarer:

Cornelia sa...

Jättefina heklede (virkade) saker! Dem kan du nog använda till något projekt framöver!

Jag har aldrig riktigt lärt mig virka, trots att min mamma är textillärare. Det är såklart inte hennes fel, utan min brist på intresse som gjort det! *S*

Ha en fin dag!

Rita sa...

Så flink du er :) Disse er jo helt nydelige :) Og så flott hytteklode :) :) Herlig! Ha en fin dag! Her er det regn, som betyr inne dag :) Til min store glede, for da får mannen til til å henge opp hyllene på hobby rommet mitt og jeg får kommet meg på plass, sånn inntil vi pusser opp rommet til meg :) Snille mannen :) Klemmer Rita

Tone K. sa...

Oi, så flink du er :)
Jeg kunne ønske jeg kunne hekle slik....hadde vært kos å kunne jobbet litt med slike når en ikke får scrappet :)
Kjempeflotte var de :)

Unknown sa...

Så flotte heklete prosjekter og bilde:)
Kunne tenkt å lært meg å hekle men tror faktisk ikke jeg har tålmodighet til å lære,he he.
Lekre kaker og stiligt pc kort:)

Ha en fin dag!

morkaren sa...

Sikken en flid, dem kan du da sagtens bruge, især er blomsterne da super flotte. knus morkaren.

Unknown sa...

Så fine blomster og figurer du har hekla :-) Så klart du kan bruke de på kort. Eller så får du gjøre som jeg gjorde i desperasjon i båten i sommer, strikke/hekle grytekluter, og så kan du pynte med disse!
Hyttekloden deres var jo kjempemorsom da. Lasse får nå til det meste :-)Du må legge ut bilde av den fine blomstrende sykkelen din også her, så alle kan se hvor flott den er :-)Kos dere videre. Og hils.

Bente Årstad sa...

Kjempefine blomster og alltid kjekt å ha noe i hendene, klem bente:)

Tuppenshobbyblogg sa...

Kjempefine heklerier du har laget.
Dette er jo supert å bruke på kort det :)

Klem,Kjersti

Heidi sa...

Så mye fint du har laget! Dette dukker sikkert opp på noen kort hos deg etter hvert.

RitaK sa...

Se der ja... "Nød lærer naken kvinne å spinne... (eller kanskje å hekle!!!" Masse flotte blomster og figurer du har laget, og så klart du skal bruke de på noe :-)

monicas papirhobby sa...

Så lekre figurer og blomster du har heklet.
Tror nok at du får bruk for disse på noen av de nydelige kreasjonene du lager.
Klem Monica

Sylvia sa...

Alldeles nydelige disse Unni. Kjempeflink. Har ikke lært meg å hekle enda jeg men jeg må må vel prøve å få det til jeg også.
Ha en fin dag.

Sylvia

Heidi sa...

Så nydelige!
Jeg også hekler og strikker litt innimellom. Godt med litt avveksling.
Ha en fin kveld, klem:)

Birgitanita sa...

Flott heklepynt du har laget. Er så kjekt å pynte med. Og den hyttekloden var jo bare såå søt :) Du svarte på innlegget i bloggen min ..pay it forward og der vant du. Var dog bare fire som svarte .hehe.. kan du sende meg adr din. min mail adr er Birgitedoy@gmail.com

Eva Helen sa...

Først må jeg si gratulerer så masse med dagen du hadde for ikke lenge siden.Var nok litt distre når jeg skrev i bloggen din sist.
WOW så flink du er til å hekle!!! De var jo kjempe søte og ja de er kjempe fine på kort!

stor klem Fra Eva helen

Eva Helen sa...

Og det siste bildet av hytta var kjempe stilig!

Meretekj sa...

Jeg har sittet og kost meg med bilder fra bloggen din.
Du er bare utrolig flink og kreativ.
Klem, Merete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...