torsdag 4. juli 2013

Gjestedesigner hos Bildmålarna

Man skal aldri si aldri! Jeg skulle jo aldri ha blogg... se hvordan det gikk :P  Men at jeg skulle være med i noe design team eller være gjestedesigner noe sted, nei det var virkelig helt utenkelig på alle måter!  Ooops... nå i juli skal jeg faktisk være gjestedesigner hos Bildmålarna! Hvem hadde vel trodd det? Jeg som sjelden bruker stempelmotiv, fordi jeg ikke er noe flink til å fargelegge. Og Bildmålarna er vel mest kjent for stempelmotivene sine? Søte, nydelige, morsomme herlige motiv. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne fargelegge! Men der tror jeg faktisk jeg kan garantere at det blir jeg ALDRI! 

Men heldigvis må man jo ikke kunne fargelegge for å kunne lage kort :) Bildmålarna har mange fine tekststempler også og så mange nydelige mønsterark! Arkene er tosidige, og det ville jeg gjerne utnytte. Her har jeg brukt  Wild Meadow . Jeg lagde en rosett/blomst av 8 sirkler, Spellbinders Lacey circles. Sirklene er brettet slik at begge sider av arket er synlig. 
Halvperler og perlebånd og en blonde i passende farge. 
Her er en link til en side med mange forskjellige brettinger på blomster, rosetter, stjerner osv. Jeg brukte den som heter Dahlia.
Jeg lagde en 8-kantet eske som passet i størrelsen til rosetten. Burde jo ha et kort som matchet, men det har jeg dessverre ikke rukket ennå. 
Noen ganger kan det være vanskelig å bestemme seg. Jeg slet med å velge hvilket mønsterark jeg skulle bruke. 2 alternativer, ganske forskjellige men nydelige begge to. Og hva gjør man når man ikke klarer å bestemme seg? Jo, da blir det "jatakk, begge deler" :) 
Her har jeg brukt Dusty Pink Sky.  Litt enklere bretting på denne. Rosetten/blomsten er laget av 6 sirkler, den minste av Nesting Floral Doilies QuicKutz.  
Kantpunch fra Martha Stewart, hjørnedies fra QK, halvperler og blomster. 

Jeg må jo ikke glemme å takke for de fantastiske tilbakemeldingene så mange legger igjen her! Kjære, søte, snille dere, tuusen takk! Og hjertelig velkommen til nye følgere! Så hyggelig at dere har lyst til å følge med på mine krumspring med papir :) Legg gjerne igjen noen ord, så skal du se jeg kommer på besøk til deg også :)

PS. Jeg skal aldri på facebook
og aldri se en hel James Bond film! 
Og sannsynligvis vil jeg aldri klare å legge ut et innlegg her uten mye bla-bla tekst... :P

16 kommentarer:

Sivic sa...

Nydelige brettinger, og flotte ark du har brukt!!
Så kjekt å være gjestedesigner hos Bildmålarna da :)
Må nok inn og kikke på linken, takk for at du deler!
Ha en fin dag, klem

RitaK sa...

Hihi, man skal aldri si aldri vet du...
Imponerende brettinger, dette blir nok noe nytt og annerledes hos Bildmålarna :-)

Åse-May sa...

Kjempefine esker du har laget....dette e du ein reser på...:)

Rita sa...

Gratulerer som GDT :) Vel fortjent, for du er så flink :) Disse eskene er jo bare rå fine :) Og flott med de brettingene :) Lekkert med masse halv perler! Ha en flott torsdag, her i nord har vi 22 grader og sol/sky :) herlig med sommer! Klem Rita

Kjersti sa...

Gratulerer som GD, du lager jo så mye lekkert, trenger ikke fargelegge for at det skal bli bra:) Nydelig bretting, lekker eske og å nydelig fargevalg du har gjort - og så skal du se at brått en dag er du både på FB og i et designteam, om ikke på kino med Bond-film!
Håper du har en fin sommer så langt!
Klem fra Kjersti:)

Anneli sa...

Grattis till DT uppdraget ska bli kul se vad du kommer hitta på.Du är så duktigt!!
Så underbar ask du har gjort.

Kraaam Anneli

Unknown sa...

Takk for koselig telefonsamtale i formiddag, og gratulerer enda en gang som gjestedesigner. Det er klart at de spør de beste :-) Og de visste jo ikke at du hadde sagt at du aldri skulle være det! Det er så godt at det er lov å skifte mening innimellom. Blås i hele James Bond bare du ALDRI slutter å skrive lange innlegg i bloggen din!! Og fb-tanken kan vel kanskje modnes litt etter hvert...hi hi...
Denne grønne esken og det rosa kortet er helt fantastisk flotte. Du trenger ikke bruke stempel når du er så god på bretting og fargevalg. Nå når jeg har fått tid til å studere brettinga litt nærmere, ser jeg jo hvordan du har gjort det. Sånn bretting må jeg skrive på lista mi over fremtidige prosjekt :-)På mandag skal jeg til Stokke med Besto, så da får vi se om det blir noe shopping. Ha en fin helg. Nå er det bare 3-4 timer til lille gullegullet kommer til mormor :-) Klem Vivian

monicas papirhobby sa...

Nydelig eske og kort du har laget, så flott brette teknikk du har brukt. Må nok inn på den linken.
Du er jo bare helt rå på de lekreste esker og kort. Må nok si meg enig i at i at du trenger ikke stempel motiv når du er så god på bretting og fargevalg. Gratulerer som GDT.
Klem Monica

Nina sa...

Kjempelekkert! Og takk for linken - nå skal jeg studere teknikkene og se hva jeg klarer å få til selv. Må bare få litt gnisten igjen, men kanskje dette var det som skulle til for å komme i gang ?
Ha en riktig strålende helg !
:-) Nina

Jorunn sa...

Wow - så lekkert! Flott bretting og herlige papirer og farger. Esken ble helt nydelig med alle perlene på :)
Klem, Jorunn

Maya sa...

Jeg er så utrolig glad for att du endret mening, og det har man jo lov til!
Å endre mening altså ;)
Både når det gjelder det ene eller det andre *ler*
Esken og kortet er så utrolig nydelig, både fordi papirene er så vakre, men også fordi du har brettet det så lekkert!
Snakk om å få frem de nydelige papirene da ♥
Tusen takk igjen, Unni for at du ville dele litt av din magi med oss :)
Klem, Maya

Linda sa...

Kjempelekker eske og kort. Den brettinga var jo bare utrulig flott, flink du er. Gratulerer og så masse som DT for Bildmålarna, det har du fortjent. Tusen takk for at du deler.
Klem Linda :)

Cornelia sa...

Man ska aldrig säga aldrig... för man vet inte hur saker och ting blir.... men jag ska heller aldrig ha facebook!

De här sakerna du gjort för Bildmålarna är såååå fantastiskt vackra, liksom allt annat du gör! Otroligt välarbetade och superfina!

Ha en skön söndag!

Birgitanita sa...

Så flott bretting du gjør..og så fin effekt :) Dette må jeg prøve en gang.
Jeg farger heller ikke så mye motiv, men som su sier..det finnes så mange andre måter å lage kort på. Ha en flott mandag ettermiddag :) klem.

Heidi sa...

Wow så lekkert!
Takk for inspirasjonen:)
Gratulerer som GD, det er vel fortjent.
Ha en fin kveld, klem:)

Eva Helen sa...

Woow så vakker boks.

Gratulerer så masse som gjestedesigner.De har fått en super flink dame med på teamet.
Koslig at du har kommet deg i blogg land du også,for nå er det så mye lettere å se alt du lager.

Kle Fra Eva Helen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...