mandag 25. mars 2013

Tusen takk!

Dette er et innlegg med mye tekst. Men jeg håper du tar deg tid til å lese alt! 

Jeg har laget et kort kan jeg ikke sende. Det går dessverre ikke, for det er til så mange!
Det er til deg! Ja, deg :) Du som sitter og leser dette akkurat nå. Det er til hun som tittet innom her tidligere og til hun som titter innom senere. 
Det er til alle dere kreative sjeler der ute. Til alle dere jeg følger bloggene til, som lager så mye fantastisk flott, som gir meg så mye inspirasjon. Og til dere jeg ikke har funnet bloggene til ennå, men som jeg kanskje blir kjent med etterhvert :) Det er også til dere som ikke har blogg, men som elsker denne hobbyen like mye som meg.

Det er til deg som besøker bloggen min ofte og til deg som stikker innom av og til. Det er til deg som kanskje er her for første gang (håper du har lyst til å komme tilbake :) Det er til de som sniker seg stille inn, titter litt og forsvinner stille ut igjen. Og til de som skriver så hyggelige kommentarer til meg. Dere legger igjen så vakre spor i bloggen min og jeg setter så ubeskrivelig stor pris på det!

Tusen takk til dere alle sammen!!!

 Jeg beklager at kortet ikke ble så fint. Jeg hadde så lyst å lage et kjempefint kort til dere, men jeg fikk det dessverre ikke helt til. Men tanken er god! Og det viktigste er der, nemlig ordene 1000 takk! Og blomstene er der, fordi dere fortjener mange blomster! Glitter fordi dere lyser opp dagene mine og et hjerte fordi jeg setter så stor pris på dere! 
Jeg har skrevet en hilsen til dere inni kortet. Jeg skriver så stygt, så hvis noen skal forstå hva det står må jeg skrive på pc'n :) 
Jeg kan altså ikke sende dette kortet. Men jeg skal ha det i hobbykroken min for å minne meg om mine kjære bloggvenner. Hvis jeg får lov til å kalle deg min bloggvenn da? 

Dette er altså en STOR takk til dere alle!  I slutten av mai fyller bloggen min 1 år. Da er det vel passende med en liten blogcandy? Men den kommer jeg tilbake til senere :)
Akkurat nå har jeg lyst til å gjøre ære på dere som allerede følger bloggen min og som har skrevet en eller flere hyggelige kommentarer til meg. For jeg må jo innrømme at jeg setter spesielt stor pris på de som tar seg tid til å legge igjen en liten hilsen! Jeg tenkte først at jeg bare skulle gjøre en trekning helt uanmeldt. Men kanskje jeg hadde trukket ut en som ikke er interessert i en liten overraskelse i posten. Eller kanskje hun ikke liker det jeg har tenkt å sende. Hva om vedkommende aldri titter innom her noe mer og ikke ser at jeg trenger adressa hennes.... Man vet jo aldri! 
Det er ikke så mye, bare en liten pakke med noen blonder, blomster og en liten pose med stæsj. Kunne det friste? Det koster ikke så mye, bare en liten kommentar her om at du nok kan bruke noe av dette :) Men du må altså ha vært innom bloggen min før! Du trenger selvfølgelig ikke ha vært her hver gang jeg har lagt ut noe! Har du vært her minst 1 gang tidligere er du hjertelig velkommen til å være med på trekninga. Ikke vær beskjeden nå da :) Jeg håper så veldig at jeg kan få glede en av dere med denne lille gaven!
Det er påske og mange er vel bortreist nå. Eller har rett og slett andre ting å gjøre enn å titte innom her. For at flest mulig skal få sjansen til å være med hvis de har lyst, venter jeg med å trekke til mandag 8. april.

Trykkpressa har en fantastisk flott utfordring nå. De vil at vi skal sende en oppmuntring til noen vi er glad i. Jeg tror det må være den flotteste utfordringen noensinne! Den fikk men til å tenke, og den er årsaken til dette innlegget, kortet og den lille giveaway'en. Fordi dere betyr så mye for meg! Derfor melder jeg meg på med kortet jeg har laget til dere. Håper jeg er kvalifisert, selv om jeg ikke får sendt kortet! 

29 kommentarer:

Jytte sa...

Åh, søde Unni... Sikke en sød og kærlig tanke - og et smukt kort med smukke ord..

Jeg besøger jævnligt din blog og får altid masser af skøn inspiration herinde - og plejer også at huske en lille kommentar til dig. Jeg ved jo selv, hvor meget det betyder med et lille ord :)

Jeg vil blive meget glad, hvis jeg vinder den fine, lille gave. 1000 tak for chancen - og 1000 1000 1000 tak for de smukke ord ...

Stort og varmt klem
Jytte :)

Pinklady 68 sa...

Så koselig innlegg:-) og kortet ble nyyydelig!
Du lager jo såå mye fint og jeg fant bloggen din takket være besøk fra deg først. Finner masse inspirasjon hos deg Unni!
Blir veldig gjerne med på blogg candyèn din:-)

Riktig god påske!
Klem Laila.

Sonia sa...

Hi my lovely friend^_^
This card is fantastic,Beautiful diecuts and gorgeous embellishments^_^
Have a sweet week^_^
Sonia

Tone K. sa...

Åhhh....så snilt av deg å lage kort til alle bloggvennene dine da :)
Og ble ikke fint ?? Jeg synes det ble drit-lekkert jeg da. Helt fantastisk flott :) Både bord, pynt, farger og ja....alt :)

Ønsker deg en fantastisk flott påske og håper du kommer til å lage mange flere innlegg som inspirerer :)
klem

Linda sa...

Hei Unni!
Åååå så snilt gjort av deg, flotte ord du har skrevet i innlegget ditt. Du beklager at kortet ditt ikkje blei flott, kva er det for noko prat. Kortet var jo bare nyyydelig, og den punchen som du har brukt rundt satte prikken over i'en. Gleder meg til å følge deg videre.Klem Linda :)

Synnøve Dyhring sa...

Hei Unni,tusen takk for dette FLOTTE innlegget,så vakre ord.Kortet du har laga er helt LEKKERT.Så fin punch, farger og blomster.Blir gjerne med i trekning av den flotte gaven.Ønsker deg en Kjempefin Påske ,klem Synnøve

Birgitanita sa...

Hei, Unni :)
Først vil jeg si takk for at du har lagt deg til som følger hos meg og for den fine kommentaren.
Jeg har jo ikke vært innom til deg før og kommentert så jeg kvalifiserer nok ikke for denne candyen din (tror jeg).. ;)
Men du lager utrolig mye fint og det er inspirerende å kikke innom til deg. Kommer til deg senere også. Takk for titten. Klem.

morkaren sa...

Kære Unni, ja jeg føler næsten dit kort er til mig personligt (men det er det selvføgelig ikke)jeg er lige så glad for at følge dig, og læse dine kommentarer på min blog, du er så deltagende og sød især omkring mine øjne, det har været en stor trøst, jeg har været hos øjenlægen i morges, han måldte trykket i mine øjne og sagde det havde lettet, og nu skal jeg dryppe om aftene i stedet for om morgene, så kan jeg måske sove fra det medste af ubehaget. tak Unni og god påske, knus morkaren.

Guri sa...

Tusen takk for kortet :)
Og klart eg vil bli med på denne flotte candyen. Alltid kjekt å kikke innom bloggen din og takk for besøk og kommentarer hos meg.

Bente Årstad sa...

Hei Unni.
Så vakkert innlegg med mange flotte og varme ord til oss alle der ute i bloggverden. Bloggen din titter jeg ofte innom og finner masse flott inspirasjon i alt det fine du lager. Kortet var nydelig og tusen takk for at du gir meg sjansen til å bli med på denne flotte candyen:)
Klem Bente:)

Tuppenshobbyblogg sa...

Tusen takk for kort og hilsen og jeg vil bare si takk i lige måde !
Kortet er nydelig,lekkert både i farger og pynt.
Dette er det 2.scrappekortet jeg " mottar" og setter veldig stor pris på det.
Så igjen tusen takk :)

Klem,Kjersti

Sivic sa...

Tusen takk for omtanke og koselig hilsen!!
Sitter nesten med tårer i øynene her, så koselig innlegg :)
Blir gjerne med i trekningen om den fine gaven :)
Ha en fin dag videre, klem

Jorunn sa...

Så koselig innlegg! tusen takk for fint kort, nydelig kantpunch du har brukt der. Jeg kunne absolutt ha brukt alt det fine i candy'en din :))
Klem, Jorunn

monicas papirhobby sa...

Så koselig et innlegg. Takk for det flotte kortet.
Det er altid hyggelige å titte innom bloggen din å legge igjen en liten komentar. Tusen takk for alle dine hyggelige komentarer, de setter jeg stor pris på. Super candy, som hadde hvert hyggelig å vinne.
Klem Monica

Unknown sa...

Åååh, kjære søte, snille Unni. Tenk å komme på noe så koselig som å sende et kort her til oss alle sammen. Tusen, tusen takk. Og tusen takk for all inspirasjon som du deler ut. Og du har helt rett i at kortet ikke var så fint, for det er FANTASTISK fint!! Aldeles nyyyydelig er det. Og jeg håper at jeg får se det på orntli' til høsten. Og så koselig som du skriver til oss! Det kom en liten tåre i øyekroken gitt! Fortsatt god påske til dere, og masse klemmer til dere begge to fra Vivian

Unknown sa...

Det var en god ide og lage kort for å takke de som titter inn i bloggen din:.
Nydeligt kort i lekre farger:)
Ønsker deg en super flott påske!

Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min:)

Gunn`s Kort sa...

Så hyggelig skrevet til alle dine bloggvenner, regner meg som det:)
Nydelig kort du har laget til oss alle!
Ønsker deg en riktig god påske og så krysser jeg mine fingre og tær:)
Påskeklem fra Gunn

Anita sa...

Så utrolig hyggelig innlegg, å for et fantastisk flott kort du har laget til oss! Dette var utrolig koselig å lese på en tidlig morgen!
Jeg velger å bruke ordet drit-lekkert!

Ønsker deg en fortsatt god påske!

Klem Anita!

Heidi sa...

Så utrolig koselig innlegg! For noe tull når du sier at kortet ikke ble fint. Det er jo kjempelekkert som alt du lager. Ha en riktig god påske! Påskeklem

Anneli sa...

Underbart kort! Önskar dig en trevlig helg och en Glad Påsk. Kram Anneli

Kjellaug sa...

Kortet du har laget var nydelig,har vært lengre ned i bloggen din og jeg...de to forrige innleggs kortene var helt fantastisk nydelige. Jeg har begynt en besøks runde der jeg besøker alle mine følgere, derfor er jeg her i dag.

Gitte sa...

Super smukt skrevet. Også en stor tak til dig for alle dine fine kommentarer hos mig.
Smukt kort.
God påske.

Rita sa...

Hei Unni :) Så utrolig flott innlegg og fine ord og så hyggelig at du vil sette pris på dine bloggvenner :) Jeg synes det er viktig å vise at man setter pris på de man bryr seg om, om det er venner, bloggvenner eller familie :) Jeg liker selv å gi små gaver til de jeg er glad i, hvorfor ikke overaske noen utenom bursdager og jul :) Det koster så lite pg glede en annen :) Bloggingen gir meg så mye hygge i hverdagen, og ekstra koselig er det når man får seg nye bloggvenner som man kan besøke og legge igjen en kommetar hos, og jeg blir så glad når mine bloggvenner er innom meg for å se hva jeg har laget og orker å ta seg tid til å legge igjen en kommentar :) Så denne flotte gaven er, som jeg selvfølgelig kunne tenkt meg :) Ønsker deg en fortsatt god påske :) Mange gode påske klemmer fra Rita

Eva Helen sa...

Kjære søte snille Unni! Tuusen takk for fantastiske ord du gir! Du skriver det du mener og jeg er super heldig å kjenne deg i virkeligheten også ,og ikke bare fra nettet,til å vite at du er kjempe GOD langt inn i hjerterota di og ikke er noe du bare skriver,men viser til alle du kjenner. Nyyydelig og vakkert kort med flott tekst du har laget!

Søt blog candy du gir bort,så selv om jeg ikke er med i trekningen,så blir den som får,kjempe glad for den.Jeg hoppet inn og ville bare takke for ordnene du delte med oss alle.
Stoooor Påskeklem Fra Eva Helen din bloggvenn .

Birgitanita sa...

Hei.
Jeg vil bare si takk for de fine kommentarene du har skrevet inne hos meg. Jeg har nok ikke vært innom deg og skrevet tidligere, så jeg kvalifiserer nok ikke til denne trekningen. Ville bare stikke innom og se hva du lagde..og her hos deg er det jammen mye fint. :)
Heldig er den som vinner denne fine premien.
Klem fra Birgit.

Heidi sa...

Det er lenge siden jeg har lest så mange vakre ord på en gang.
Det er alltid koselig å besøke bloggen din, du lager så masse lekkert.
Dette kortet er ingen unntak. Tusen takk for at du deler.

Klem Heidi:):)

Sannekreativ sa...

1000 tak for det fine kort og de overstrømmende ord til os alle. Ja det er så dejligt med de kommentar, men bliver virkelig op mundret af det.
nus Sanne

Kari`s Hobbyrom sa...

Tusen takk for det fine kortet og de flotte ordene du har skrevet til oss.
Takk for alle kommentarer i bloggen min, det varmer.
Klem Kari.


Irene sa...

Kortet er som vanlig flott, og tanken bak er nydelig! ♥
Setter stor pris på alle kommentarer fra deg i bloggen min, mailer og telefonsamtaler med deg.

Ønsker deg en god helg, Unni.
Klem Irene

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...