søndag 25. oktober 2015

Hva skal dette forestille?

Jeg så et kort på Instagram for en stund siden som jeg syntes var litt morsomt. Så fikk jeg endelig somlet meg til å prøve å lage noe lignende. Jeg husker ikke helt hvordan kortet på Instagram så ut, og det er like greit for da lager man forhåpentligvis ikke helt likt :) Dessuten har jeg laget 3 litt forskjellige, så da kan hvertfall ikke alle være like :) Da jeg viste kortene til min kjære samboer, og spurte han hva de liksom skal forestille, så han bare ut som et stort spørsmålstegn. Han så at det var julekort (hjalp nok veldig med teksten god jul på dem :D ) Men at de skulle forstille noe spesielt, nei det kunne han ikke se. Nå skal det sies at han har aphantasia (mangler evnen til å lage bilder i tankene) Så jeg sendte bilde til datteren min, og hun så med en gang hva jeg har prøvd å lage :) Skjønner dere hva det skal forestille? 

 Den siste her er kanskje mest virkelighetstro...
Her er alle tre, med "sekkene" dratt opp av skorsteinene. Ja for det er det det skal være, skorstein (eller pipe om du vil) med nissesekken oppi .) 

Takk for besøket! 
Fortsatt god søndag :)

7 kommentarer:

Kari Anne's hobby sa...

Så stilig :-) Jeg tok den ikke på første men på bilde nr 2 :-)
Du lager nå alltid mye fint da Unni.
Hva med en felles hobbydag? Eller er du som meg som syntes det er enklest å sitte på hobbyrommet hvor man har alt rundt seg :-)

klem Kari Anne

Tone K. sa...

Jeg så det !!!! hihi :D
Utrolig fine altså....virkelig kreativt.....likte veeeeldig godt den i midten....kanskje fordi den minte mest om en skorsteinspipe :D hihi
Herlig med snøen også....knallfine Unni ! :D
klem

Irene sa...

Du er så flink til å prøve nye ting og prosjekter! På det siste kortet var det lettere å se da tenkte jeg murstein/pipe med en gang. (Får skylde på det dårlige synet... *ler*)

RitaK sa...

Mannfolk altså!!!! Du kan hilse ham og si at jeg faktisk så med en eneste gang at du hadde laget skortsteiner :-) Og ikke nok med det, skorsteinene dine er kjempefine også :-) Artig idè, og flotte kort igjen Unni :-)

Bente Årstad sa...

Disse var kjempefine og artige, takk for at du deler meg oss av alle dine kreative ideer,
klem Bente:)

nedergaard ( Lissy ) sa...

Kæmpe nydelige og et flot design, som jeg også først kunne se, hva var på det andet billede

Ha en god dag, klem

Karin Dahl sa...

3 kreative og fine kort:)
Så med en gang hva det skulle være. Forsto det når jeg så sekken.
Alltid like kreativ og flink du Unni:)
Ønsker deg en fin dag:)
Clemzy Karin D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...