tirsdag 17. juni 2014

Surprise!

Tusen takk for alle de koselige kommentarene på traktorkortet! Jeg blir så glad når dere legger igjen så vakre spor her! :)

Dette kortet er ikke helt hva det ser ut som ved første øyekast. Selv om jeg ikke er den som pynter mest inni kortene jeg lager, prøver jeg i det minste og bruke det samme papiret og noe av samme tema som på forsidene. Men ikke denne gangen. Og det har jeg gjort helt med vilje :) Tenkte det kunne være gøy å overraske mottakeren litt. Og hun som bestilte kortet også :) Bestillingen var et kort til en dame som fylte 60 år. Men det var superviktig at det var noe med fotball og Vålerenga, da jubilanten er en stor tilhenger av VIF. Må innrømme at jeg får litt (les:mye) hetta når jeg får bestillinger på kort til fotballfrelste! Særlig når det er til en dame. Jeg grubla en stund på hva jeg skulle finne på, men så løsna det og jeg fikk en ide....
Sånn ser kortet ut foran og bak. Egentlig som et helt vanlig kort. Og ingen tegn til fotball, oida....  
Jeg lagde et "belte" med magnet, som lett kan tas av og på. Bursdagstekst og skrivefelt bak. Fremdeles hverken fotball eller VIF. Oioioi
Når man tar av "beltet" viser det seg at det er ikke et helt vanlig kort likevel, men et pop up kort, eller card in a box eller hva det nå heter. Endelig har jeg fått prøvd meg på det jeg også :) Og endelig, det er fotball, det er VIF! Surprise! :)
Har lenge hatt lyst til å prøve den bretteteknikken, men det har liksom ikke passet på noe av det jeg skulle lage. Men nå endelig passet det veldig bra.  
Flaggene har jeg funnet på nettet, diverse bilder jeg har printet ut og klipt ut flaggene. Selvfølgelig bare VIF og Klanen flagg :) 
Logoene har jeg også funnet på nettet. Men har byttet ut tekstene til navn og alder på jubilanten, dato og gratulasjonstekster. Jeg liker å sitte og pusle med sånt på pc'n :) 

Jeg melder meg på utfordringen hos
Nordsalten Hobbyklubb - #98 Alt er lov


23 kommentarer:

Pinklady 68 sa...

WoW!!! Hva du tryller frem Unni!!
Såååå stilig!!!! Rååååå lekkert!!
Fantastisk flott og gjennomført layout...som alltid:-)

Ønsker deg en fin sommeruke!
Klem Laila.

Tone K. sa...

Du og du !! Jeg blir så imponert. Begynner med første bildet og scroller nedover og der bare dukker det opp flottere og flottere bilder, om mulig :)

Du er bare råflink altså ! :)

Ønsker deg en fortsatt fin uke ! :)

Tuppenshobbyblogg sa...

Å hærliga london.....
No er eg helt målløs....det var helt fantastisk....nydelig,lekkert,tøfft...alt på en gang.
Dette er virkelig " surprice" kort.
Du er bare rådyktig !
Klem fra Kjersti

Bibbi sa...

Utrolig stilig!!

Guri sa...

For eit spennande kort!!! Og for eit arbeid med å lage eigne logoer til jubilanten. Eg er imponert :)

Bente Sørflaten sa...

Dette var fantastisk flott!!
Jeg er skikkelig imponert over alt du får til ;))

Rita sa...

Wow Unni! Du slutter ikke å overraske :) Fy søren så flink og kreativ du er :) Denne kommer nok både mottaker og bestiller til å sette pris på og ja, de kommer nok til å få seg en overraskelse :)Her nord har snøværet forlatt oss for denne gang og sola skinner igjen :) Snakk om kontraster fra dag til dag :) Fin dag til deg :) Klem Rita

Jorunn, enda en scrappedame sa...

Jeg er virkelig imponert! Du har lagd to vidt forskjellige kort i ett :) Alt er så gjennomført og lekkert.
Klem, Jorunn

Synnøve Dyhring sa...

Wow , så stiligt , vakkert og overraskende, bare helt WOW, klem Synnøve

Heidi sa...

Så utrolig stilig, Unni! Må ha vært en kjempejobb med dette prosjektet, men du løste det glimrende som vanlig.

RitaK sa...

Hehe, så utrolig kult og stilig, og for en god idè at man ikke kunne ane innholdet fra utsiden :-) Ønsker deg en riktig god ferie, og krysser fingre og tær for at godværet holder seg litt til, så du kan nyte noen herlige feriedager på hytta ;-) Klem fra Rita

RitaK sa...

Hehe, så utrolig kult og stilig, og for en god idè at man ikke kunne ane innholdet fra utsiden :-) Ønsker deg en riktig god ferie, og krysser fingre og tær for at godværet holder seg litt til, så du kan nyte noen herlige feriedager på hytta ;-) Klem fra Rita

Vivian P. Wiik sa...

Hææææ...... går det virkelig an????? Det ser jo ut som et helt vanlig kort til å begynne med....men så får man en skikkelig overraskelse når man åpner det. Du slutter aldri å overraske med kreativiteten din. Dette kortet burde stå sammen med pokalene til Vålerenga (hvis de har noen??? (har ikke peiling på fotball :-) ) Har hatt planer om å ringe deg for nå har vestlandsfolket dratt igjen, men dagene flyr i fra meg.

Eva Helen sa...

Jeg kan si ..Næææ se på den a....Nå satte du meg helt ut igjen...Har da ikke lov til det hehe.Du er bare så kreativ altså...Tror motaker fikk seg hakeslepp og måtte nok ta opp haka igjen,for dette var super fint og kult på samma tid.Du er en mester på å lage.Flinke deg.

Stor sommerklem fra Eva Helen

Bente Årstad sa...

Dette var virkelig en overraskelse jo lenger ned en scrolla!!!!!!!
Utrolig flott og gjennomført fra begynnelse til slutt..........
Klem Bente.......

Gitte sa...

Super flot kort.

Åse-May sa...

Kanon....:)

Åse-May sa...

Kanon....:)

Åse-May sa...

Kanon....:)

Elisabeth sa...

Så stilig!!! Du er kjempe god på å lage slike overaskene kort og anett.
Takk for du deltar hos NSHK.
Lykke til
Klem fra DT Elisabeth

Connie sa...

Woooow du slutter aldri å imponere.
Så utrolig kult.
Hva du tryller frem.
Dette falt nok i smak.
Klem Connie

Gunn`s Kort sa...

WOW!! For en jobb og så kreativt!
Kjempeflott ble det :)
Klem fra Gunn:)

Lena_J sa...

WOW, WOW og atter WOW. Dette var rett og slett bare helt herlig, så dette ble lastet ned til min inspirasjons mappe, det er iallefall helt sikkert.
Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...