torsdag 29. mai 2014

And the winner is.......

2-årsdagen til bloggen min har kommet og gått. Det ble skikkelig feiring med masse champagne og hæla i taket :D Neida, det gikk selvsagt stille og rolig for seg, så stille at jeg faktisk glemte det helt. Glemte at jeg skulle trekke en vinner av candy/utfordringen min. Jeg har jo pakket det klart, gaven har ligget på spisebordet (av alle steder) i flere uker. Begynner å bli en del av interiøret her :) Men nå vil jeg gjerne få rydda opp litt og da må jeg se å få skrevet på et navn og en adresse og sendt den avgårde til en eller annen. Det ble endel lapper i "hatten". Ikke så mange som ble med på utfordringa mi, bare ett par stykker. Men jeg vil anbefale dere å prøve punch art en gang det passer sånn, jeg synes det var kjempegøy!:)
Jeg har ingen bilder eller film av den høytidelige trekninga, men jeg sitter her med en lapp med et navn. Den som får tilsendt denne gaven
er

*

**

***

****

*****

******

*******

********

*********

**********

Pink Lady68

Gratulerer! Håper du finner noe brukbart i pakka :) Send meg adressa di, mailadressa mi finner du i venstre sidebar.
Tusen takk til alle som ble med, dessverre kan ikke alle vinne. Bedre lykke neste gang :)

6 kommentarer:

Pinklady 68 sa...

Å, så gøy Unni!! Heldige meg som vant denne kjempefine candyen!! Tusen takk:-)...skal sende deg min mail adresse med en gang.
Min lille bamse kommer på mitt neste innlegg i helgen:-)
Ha en fin sommerdag!

Klem Laila.

Heidi sa...

Gratulerer til den heldige vinneren!
Klem, Heidi:)

Anne May Samuelsen sa...

Flotte gave til den heldige vinneren, gratla:)

butterfly sa...

Congratulations to Pink Lady! Have lots of fun playing, and congratulations again on your second blogaversary, Unni (mine's coming up very soon too!).
Alison xx

RitaK sa...

Gratulerer så mye til Laila :-) Skulle gjerne vært med på utfordringa di, men tiden strakk dessverre ikke til denne gangen... Men jeg titter innom så ofte jeg kan, hihi ;D

Connie sa...

Ååååå så moro
Gratulerer Laila :)
Klem Connie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...