torsdag 20. juni 2013

Frem fra glemselen

I fjor vår, før jeg startet å blogge, lagde jeg et mannekort. Jeg har vel trodd at jeg la det i kort-boksen enten her hjemme eller på jobben og at noen har kjøpt det for lenge siden. Jeg har iallefall ikke tenkt noe mer på det kortet og glemt det for lenge siden. Men så for noen dager siden skulle jeg lete etter noe i en hylle jeg sjelden er i. Nå husker jeg ikke lenger hva jeg lette etter engang, det glemte jeg mens jeg lette for der dukket plutselig dette gamle kortet opp i steden! Hvordan i all verden det har havnet der aner jeg ikke, det hadde virkelig ikke noe der å gjøre! 
Jeg ble veldig overrasket over å finne igjen dette kortet som jeg altså trodde var borte for lenge siden. Men ikke bare overrasket, jeg ble veldig glad også :) For plutselig kom jeg på at jeg hadde lovet å lage et kort for en venninne. Mannen hennes fyller 40 år og hun ba meg for flere uker siden om å lage et kort for henne. Og det hadde jeg jo helt glemt.... Men så sto jeg plutselig der med et mannekort, og jeg så med en gang at dette er jo perfekt til Tom, som jubilanten heter. O'en var jo allerede på plass! Nei, det var jo opprinnelig ikke en O, det skulle liksom forestille et hjul. Men med en T foran og en M bak, ble det jo perfekt :) 
 Jeg måtte løsne på hjulet og stemple 40 i midten. Og legge på et nytt lag øverst der jeg stemplet med et rundt gratulasjons-stempel. Fort gjort :) 
Dette er et snurrekort. Hjulet/O'en ligger i et spor og ruller fram og tilbake når man vipper på kortet.  
T..O......M  -  T...... OM :)
Jeg synes disse motivene er så artige :) De hører egentlig ikke sammen, det ene er et stempel jeg kjøpte på eBay for lenge siden og det andre fant jeg gratis her

Dette er faktisk innlegg nummer 100 her i bloggen min :) 100 innlegg på ca 13 måneder, jaja det er vel ikke så verst? Nesten 100 følgere også, mangler bare noen få for å runde hundre :) Og så mange av dere følger faktisk med her også, det er sååå hyggelig! Tusen takk for alle hyggelige besøk og de fantastiske kommentarene dere legger igjen! Jeg setter så umåtelig stor pris på hver eneste en, blir så glad og det inspirerer til å lage mer og vise det fram her! 

19 kommentarer:

Tone K. sa...

Så morsomt at du fant det igjen da....rart det der når en ikke aner hvor ting har tatt veien :)
Kjempestilig kort....skikkelig mannekort...også så stilig med o`en som ruller frem og tilbake...knall-tøft :)

Anne May sa...

Herligt kort og motiv:).Stiligt med snurre kort.Tror aldri jeg har laget det før:).

Ha en jysla fin kveld:)

Pinklady 68 sa...

Frem fra glemselen...og helt herlig kort!! Med flott layout, motiv og detaljer= superfint!!!! Du har mange fine "effekter" på kortene dine Unni:-)

Ha en fin sommerkveld! Klem Laila.

morkaren sa...

Hvor er det morsomt, både at du fant det sjove kort i dene gemmer, og kortet er super sjovt og og godt lavet med det rullende O. knus morkaren.

Åse-May sa...

Stiligt....:)

Rita sa...

Dette var et knall stilig kort :) Tøft med den O´en da :) Så kreativ du er :) Stilig det motivet også :) Klem Rita

Bente Årstad sa...

så stilig mannekort,
klem bente:)

Kari Anne's hobby sa...

Stilig kort og så flaks at du fant det da :-) Og så kreativt det du fant på med Tom :-)Og gratulerer med 100 kort, helt utrolig. Kanskje vi skulle tatt en hobbydag en gang som vi pratet om for noen år siden?
God helg!

klem Kari Anne

Cornelia sa...

Inte hade jag sån tur att jag hittade två gamla kort när jag i förrgår plötsligt blev påmind om att jag lovat att göra ett par kort till igår! Hej hopp, vilken fart jag fick sätta då!

Men ditt kort är såååå snyggt! Och du "personaliserade" det på ett supersmart och elegant sätt! Kreativt och finurligt!

Ha en fin midsommarhelg!

Nina sa...

Gratulerer med innlegg nr 100 :-)Kjempelekkert kort! Hvordan har du laget "snurren" ?
:-) Nina

monica nilsen schancke sa...

Så tøft et herre kort, stilig motiv.
Kreativt med hjulet i midten.
God helg. Klem fra Monica

Irene sa...

Ha, ha, Unni. :-) Jeg kjenner godt til det der, ja. Har flere halvferdige prosjekt som kommer frem med ujevne mellomrom. Og en gang måtte jeg lage tre kort til en nevø, fordi jeg ikke fant igjen de to første når bursdagen kom. Først fant jeg ikke det ene, lagde nytt og fant ikke det heller...

Morsomt kort, og det ser jo ut som de to motivene hører sammen. Stilig med sånn snurring på forsida.

Ønsker deg ei fin St.Hans-helg og feiring!
klem Irene

Vivian P. Wiik sa...

Dette kortet er jeg så heldig at jeg har sett på både med øynene og fingrene :-) Håper ikke det var jeg som hadde lagt det på feil sted hos deg :-0 Det er jo så herlig dette stemplet, og det ble helt perfekt met TOM på! Skjønner ikke hvor du får alle idèene dine fra! Jeg skulle ringt deg, men det har vært så mye styr her, og mer blir det. Men lover å prøve snart :-) Så gøy at du har kommet til innlegg nr 100, skal si at du har vært produktiv, og så er det så gøy når du skriver så fint sammen med korta. Ha en fin St. Hans, og hils både 2-beinte og 4-beinte. Klemviv

Heidi sa...

Det er jo et kjempeflott kort! Veldig greit hvis en har noe liggende som en kan gjøre små endringer på så er det midt i blinken.

Heidi sa...

Stilig kort!
Tøffe detaljer:)
Så bra at du fant det igjen.
Ha en fin søndag, klem:)

Grethe sa...

Hei Unni!

Long time no see!

Har vært på besøk i bloggen din, her var det jammen mye flott. Takker for titten denne gangen, men kommer tilbake.

Klem fra Grethe

Sonia sa...

Just wonderful creation my dear friend^_^
Funny image and lovely embellishments^_^
Happy Sunday and big hug,
Sonia

Linda sa...

Hei Unni!
Kjempebra at du fant igjen kortet.Knallstiiiiilig var det, et ordentlig steinalderkort.(hi,hi).
Klem Linda :)

Eva Helen sa...

Tittei vennen.Kikker innom en liten tur.Tusen takk for kommentarene du har lagt igjen i bloggen min.Kjempe koselig.
Så stilig kort du har laget her.Har sett den du lagde i virkeligheten og enda stiligere da.Eksplosjonsboksen med pippene inni var kjempe nydelig også.
Må du ha en fin sommer og kose deg masse.
Blir nok mer blogging på meg etter ferien.
KLem Fra Eva Helen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...