søndag 10. mars 2013

Sjokolade-kort


Tusen takk for hyggelige kommentarer på rynke-kortet! Jeg setter så umåtelig stor pris på de koselige besøkene og tilbakemeldingene! 

Denne gangen har jeg laget et sjokoladekort. Kanskje ikke helt den vanlige varianten av sjokolade-kort... Ideen fant jeg på Pinterest, det er så mye inspirasjon og morsomme ideer å finne der! 
Sjokoladen er laget av brun bazzil. Jeg kuttet ut mange biter i 2 størrelser og limte dem på hverandre for å få litt dimensjon på sjokoladen. Jeg har også tørr-embosset et hjerte på hver sjokoladebit. 
Sjokoladen er pakket inn i vanlig aluminimsfolie og mønsterpapir. 
 Jeg måtte selvfølgelig ha med en ordentlig sjokolade også, ellers ville vel mottaker bli skuffet :P Fargene på kortet er hentet fra sjokoladepapiret, lilla, blått og svart. 
 Jeg husker ikke hvor teksten på forsiden av kortet kommer fra, men de inni kortet er fra Kort & Godt. Eller har jeg brukt dies fra Memory Box og Spellbinders og kantpunch av ukjent merke (Woodware Craft Collection står det bare på den...) Mønsterarkene vet jeg heller ikke hvor er fra, jeg er så dårlig på å notere meg det når jeg lager noe..

Jeg er så smått i gang med et nytt sjokoladekort, men det må ligge litt på vent for jeg har noen andre prosjekt som haster mer. Men kan røpe at neste sjokoladekort blir bare "sjokolade", laget som et lommekort... :)
Ønsker alle en fin søndag! Her skinner solen, men det er litt kaldt. Har tenkt å kose meg i kroken min i dag, kanskje tar jeg en liten tur ut i sola også:)

Jeg melder meg på utfordringen til Ett Trykk - De vil at man skal lage og sende et kort til noen man bryr seg om og har lyst til å glede. Det står også "noen som trenger en oppmuntring". Jeg har sendt kortet til en god scrappe-venninne. Hun trengte kanskje ikke akkurat en oppmuntring... jeg sendte det vel heller fordi jeg er veldig glad i henne og fordi det er så lenge siden jeg har sett henne... håper det holder! 

19 kommentarer:

Synnøve Dyhring sa...

utrolig Tøft med den sjokoladen,flotte farger og lekkker pynt,ja et NYDELIG SJOKOLADEKORT.
klem Synnøve

Tuppenshobbyblogg sa...

Wow...så stilig !!
Denne varianten var ny for meg. Så kanonstilig med sjokoladen og fargene du har brukt passet bare sååå fint til det brune. Nydelig pyntet både utenpå og inni. Dette var bare helt fantastisk :) gu så flink du er til å finne på nye ting i denne hobbyen.

Klem,Kjersti

Gunn`s Kort sa...

ÅH, herlighet så flott sjokoladekort!!
Klem fra Gunn

Pinklady 68 sa...

WOW!! Dette må være det stiligste sjokoladekortet jeg har sett!!! Utrolig fint!!! Super layout både inni og utenpå!! Lekkert!!

Ha en fin søndag! KLem Laila.

morkaren sa...

Åee hvor godt, først "snyde chokolade" og så rigtig inden i, du er god, og det har da taget nogen tid at sidde og lime chokoladestykker sammen. knus morkaren.

monicas papirhobby sa...

Råstilig sjokoladekort, nydelig pyntet med lekre farger og pynt. Så morsomt med en ny vri av sjokoladekort. Dette var bare helt nydelig.
Klem Monica

Jorunn sa...

Oj - sjokoladen ble virkelig naturtro, og for en jobb du har lagt i den! Kjempeflott sjokoladekort :)
Klem, Jorunn

Karin Dahl sa...

Knallfint sjokoladekort:)
Denne måten å lage sjokoladekort på, har jeg ikke sett før.
Ønsker deg en fin søndag:)
Clemzy Karin D

Åse-May sa...

knallfint kort.....:)

Rita sa...

Så utrolig stilig :-) ser jo akkurat ut som sjokolade :-) så er det jo ekstra hyggelig når det er en ordentlig sjokolade inni kortet :-) jeg jobber med en LO, plages noe så innmari at det er ikke gøy.... men det blir vel bra til slutt :-) LO er utenfor min komfort sone... men man må jo utfordre seg litt av og til:-) klem Rita

Unknown sa...

Og jeg er den superheldige mottakeren av dette fantastiske sjokoladekortet. Sjokoladen på utsiden er så naturtro at jeg trodde den var laget av plastik!! Du er bare helt rå på å lage flotte kort Unni :-) Jo mer jeg undersøker og ser på kortet, jo mer imponert blir jeg. Helt fantastisk. Tusen, tusen takk kjære venn <3 <3 <3 Masse klemmer til deg.

Heidi sa...

Wow, så flott! Var sikker på at sjokoladen på fremsiden var ekte. Skikkelig naturtro og masse flotte detaljer på kortet.

Sonia sa...

Wow wow wow,gorgeous card my dear friend^_^ I love the embossing chocolate and beautiful colours and detailing^_^
Big hug,
Sonia

Connie sa...

Woooow så kult :)
Stilig og kreativt kort :)
'Nydelig.
Heldig den som får denne.
Klem Connie

Juleskrulla sa...

Ååååh, så utrolig KULT!!! :):) Unni, du er FLINK, altså :)
Prøver å få lagt deg til i leselisten min, men jeg gjør ÅPENBART et eller annet feil... :(
I mellomtiden kikker jeg innom.
Stoooor klem :):):)

Eva Helen sa...

Du er helt råååå !Jeg trodde det var ordentlig sjokolade du hadde satt fast,hehe...men den var jo ikke spiselig.Veldig kreativt laget.

Klem Fra Eva Helen

Bente Årstad sa...

Så stilig, lurte veldig på om det var ekte sjokolade du hadde brukt, klem bente:)

Kjersti sa...

Så lekkert, for en jobb med sjokoladen da! Utrolig flott ble det, og den ser da faktisk spiselig ut:) Nydelig papirer du har brukt også!
Klem fra Kjersti:)

Kreativ Scrapping ♥ sa...

Dette var en kult kort - måtte lese igjennom for å finne ut hvordan sjokoladen var laget. Ble overrasket da det var laget av papir. Trodde først at du hadde laget det av UTEE - så feil tok vi :-)
Flott og kreativt kort

Mvh Kreativ Scrapping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...