lørdag 20. oktober 2012

Endelig i gang!

I går brukte jeg halve dagen på å rydde plass i hobbykroken og dra fram ting og tang til juleproduksjonen. Jeg har dessverre ikke plass til å ha det framme hele året, så det blir pakket sammen og dyttet inn i kroken i under pulten min etter jul. Hvert år har jeg et håp om å komme i gang med julekorta i september, men det blir aldri noe av... Men NÅ er det klart :) Jeg har så smått begynt med noen helt enkle kort, men det får dere se etterhvert. Først kan jeg vise dere et kort jeg lagde i romjula i fjor. De som har fulgt mappa mi på Rubberstamps forumet har nok sett dette før, men det er jo så lenge siden så det har dere sikkert glemt :P


Teksten God Jul er QK Holiday alfabet. Stanset ut og så limt speilvendt på baksiden av arket. Så kjørte jeg det gjennom cuttlebug'en med embossing-matta. På innsiden gjorde jeg det samme med Cheery Lynn Christmas candlelight diesen. Det fungerer kjempefint å embosse med utstansede diesmotiv! Prøv det :)


Tusen takk for alle koselige besøk og kommentarer! Jeg fikk endelig tatt meg en bloggrunde tidligere i kveld, har vært "fraværende" ett par dager. Det er så mye flott og inspirerende å se, jeg elsker å se alt det flotte andre lager! Tusen takk for masse gode ideer og inspirasjon! 
God helg :)


10 kommentarer:

Heidi`s roteloft sa...

Aldeles nydelig julekort dette var.
Spiller ingen rolle når kortet er laget.
Er glad du deler med oss.

Ønsker deg en fin lørdagskveld.
Klem Heidi:)

Gitte sa...

Elegant og smukt julekort.

Eva Helen sa...

Syns jeg hadde sett dette kortet før .Nydelig og elegant kort og kjempe smart med ordene du har embosset.Håper vi kan treffes nærmere jul igjen.Er så lenge siden.Håper du har fått meldingene på rubberstamps?

god klem
Fra Eva Helen

Sonia sa...

Wonderful total white card my dear friend:)
Gorgeous embellishments:)
Hugs,
Sonia

eba sa...

Det var et nydelig julekort! Så flink du er som er i gang med julekortene... blir vel bare litt i siste liten med meg, som vanlig ;)
Fortsatt god helg!
Klem, E.

Jytte sa...

Så sart og fint! Mine julepapirer, -stempler og -pynt er bliver også pakket ud i september/oktober. Det er så hyggeligt at finde de fine sager frem efter mange måneder i skjul.

Glæder mig til at følge med i, hvad du får lavet af julekort m.m. i år.

Knus :)

Heidi sa...

Et utrolig delikat og lekkert julekort!

Bente Årstad sa...

Nydelig julekort og godt å være igang tenker jeg:)
klem bente:)

Solveig sa...

Lekkert med hvit julekort!

Tuppenshobbyblogg sa...

Dette var rålekkert !!

Klem,Kjersti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...