fredag 22. juni 2012

Scrappe-shopping i Berlin

Jeg har vært noen dager i Berlin. Og som vanlig kunne jeg ikke reise uten å sjekke om det var noen scrappebutikker i nærheten. Det viste seg at hotellet vårt lå like ved siden av en gedigen hobbybutikk, Edelhoff Kreativkaufhaus. Der hadde de alt mulig av hobbyartikler, ikke bare scrappeting. Scrappeavdelingen var dessverre ikke så veldig stor og utvalget var begrenset, men jeg klarte da å plukke med meg litt diverse og bruke endel penger i denne butikken likevel. Det var massevis av 3D motiv, jeg hadde rett og slett ikke tid til å se gjennom alle så jeg bare plukke med meg ett par stykker i forbifarten. Jeg kjøpte også noen ark her, men de glemte jeg visst å ta bilde av... gidder ikke dra fram kamera igjen nå.
Jeg har aldri vært i Berlin før og var derfor ikke kjent med byen på forhånd. Jeg hadde notert meg at det var en butikk som heter Stempelbar, men den så ut til å ligge litt avsides til i forhold til der vi bodde og steder vi skulle besøke ellers. Men så var den ikke så langt unna likevel, så da ble det en tur dit også :-) Kjempekoselig butikk! Liten og trang og masse varer overalt, jeg gikk rundt og rundt og oppdaget stadig noe nytt.  De hadde stort sett samme vareutvalg som her hjemme, men i tillegg hadde de noen egenproduserte stempler. Masse tekster, men tyske tekster bruker jeg veldig sjelden.. for ikke å si aldri.. :-P Men noen av motivstemplene kjøpte jeg med meg. Kjøpte også ett par andre stempler når jeg først var i gang :-)
Noen stempelputer plukket jeg også med meg. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte fler VersaMagic, hun hadde haugevis av farger! Men jeg tok dobbelt opp av ett par av fargene jeg har brukt mye tidligere, kjekt å ha! :-) En embossing-folder ble det også. Og borrelås pads (de kjøpte jeg kanskje på Edelhoff...)
Noen blomster fikk jeg også med meg. Ingen av disse var fra Stempelbar, de fleste kjøpte jeg på Edelhoff og de store hvite og rosa fant jeg i en drugstore. Kosta nesten ingenting. Dessverre hadde de ikke fler...
Jeg fant dessverre ingen blonder, men noen bånd fikk jeg med meg. Kjøpte som vanlig mest hvite, for da kan jeg farge dem selv. Dessuten er de fleste av disse båndene fine til bryllupskort og da er hvitt best.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med både Berlin-turen og shoppinga :-) Jeg skulle gjerne ha vært der i mange flere dager og selvsagt kunne jeg ha shoppa myyyye mer. Noe jeg forsåvidt også gjorde, men ikke scrappeting.
Når jeg bare får samlet meg litt her og tømt resten av kofferter og bager skal jeg ta meg en bloggrunde og besøke mine favorittblogger. Gleder meg til å se hva som har blitt produsert rundt omkring mens jeg har vært borte! God helg!


5 kommentarer:

Bente Årstad sa...

WOW så mye flott du hadde shoppa her, eia var vi der hi,hi:)
kLEM BENTE:)

Heidi sa...

Du har virkelig fått med deg mye flott! Vi er flinke til å spore opp scappebutikker uansett hvor vi er. Kos deg med alt det nye og god helg!

Tuppenshobbyblogg sa...

Her var det mye snadder du....;)
Kos deg !

Klem Kjersti

Eva Helen sa...

WOW såå masse flott du fikk shoppa på turen.Jeg falt helt for de båndene,blomstene og ikke minst de manne stemplene,for de så kjempe artige ut.Koslig at du kosa deg på turen


Klem Fra Eva Helen

Vivian P. Wiik sa...

Dette var bra shopping Unni!! Bra du fikk spora opp noen butikker der borte. Er veldig spent på å høre hvordan Lasses "shopping" gikk!! Kan tenke meg han gikk berserk! Klem Vivian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...