tirsdag 29. mai 2012

Tilbakeblikk og sneak peak

Min inntreden i bloggenes verden skulle bli mer komplisert enn jeg hadde forventet. Bloggen var ikke stort mer enn 1 døgn gammel da den faktisk ble slettet igjen! Plutselig var den bare borte vekk! Bloggen er slettet sto det i web-browseren og jeg fikk en mail om at jeg hadde brutt noen regler om Java-script eller noe sånt. Vi (jeg fikk hjelp av min datakyndige samboer) hadde tilpasset en gadget med nettbutikker. En liste med linker og en "spin the wheel"-knapp. Jeg syntes den var kjempekul! Hvor skal jeg shoppe i dag... trykk på knappen og programmet valgte en tilfeldig butikk. Men bloggen syntes ikke den var noe kul, den ble tydeligvis livredd og skvatt unna. Den gjemte seg så godt at ingen fant den igjen! Men helt borte var den heldigvis ikke. Etter at det første sjokket ga seg klarte jeg å sende en forespørsel om å få gjenopprettet bloggen. Må innrømme at jeg ikke sov så veldig godt i natt, og det første jeg gjorde i morges var å sjekke mailen. Og der lå den, mailen om at det automatiske systemet beklageligvis hadde slettet bloggen ved en feiltagelse men at den nå var gjenopprettet! :-) Jeg ble kjempeglad!! :-) Gadgeten lå der, men jeg fjernet den igjen. Tar ingen sjanser!

Det var et lite tilbakeblikk på hva som har skjedd på bloggen det siste døgnet. Her kommer en liten sneak peak på hva som kommer i morgen. Denne boksen kjøpte jeg på TGR. En liten gaveboks med 3 skuffer. Den er jo fullt brukbar som den er. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å la være, jeg måtte gi den en total makeover. Hvordan den ble? Det kommer det bilder av i morgen... :-)

4 kommentarer:

Eva Helen sa...

Welkome Back!Whohoooo Godt å se deg tilbake igjen...Jeg fikk da hakaslepp og det som var ,da jeg så bloggen din var borte,men nå er du her!Yes!

Må ikke friste sån med den boksen...vil jo helst se den med engang..Tipper du klarer å forvandle den til noe vakkert!


Klem Fra Eva Helen

Tuppenshobbyblogg sa...

Heisann
Så kjekkt at du fann bloggen min da og vil følge den.Og takk for hyggelig kommentar også.
Litt av en start du fikk i bloggland,godt at det er iorden nå.
Det lilla konfirmasjonskortet var lekkert og nå gleder jeg meg å se mer av det du lager.Veldig spent på den boksen tji hi..

Hilsen Kjersti

Anette sa...

hahahahahaha må'kke skremme nye bloggen din sånn!

Jeg vil forresten ha kort på bursdagen min! Jeg blir skikkelig fornærma hvis jeg ikke får det! Du har god til å lage det i Juni, for jeg er jo så opptatt den måneden så ser ikke hva du driver med!

Anette sa...

Og serr... "min kjære gode snille samboer. Jeg har en voksen datter"
var det alt du hadde å si om meg??? Ække jeg kjære gode snille?? Og hva med å gi meg litt cred for at du holder på med korting? Geeez. Makan! *fornærma* det skal jeg huske på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...