tirsdag 31. mars 2015

Ny dies

For en ukes tid siden var jeg på shopping og lunch med 3 superkoselige scrappedamer. Vi var i Strømmen og der ligger Bikuben, og det var selvfølgelig der shoppinga foregikk :) Jeg kjøpte faktisk ikke så mye, men en ny dies ble det. Spellbinders Labels 46 Decorative Elements (eller Decocorative Elements som det faktisk står på pakka :)
For en gangs skyld var jeg kjapp med å prøve ut den nye diesen. 
Jeg brukte kartong med shimmer og vanlig hvit Bazzill. Martha Stewart Rain Drop punchekant og hjørnedies fra Whimsy Stamps. Og noen perler. Kjapt og enkelt.

Tusen takk for alle koselige besøk og hyggelige kommentarer på påskehare påfunnet mitt!

God påske! 

fredag 27. mars 2015

God påske!

I går overrasket jeg kollegaene mine som påskehare på jobben. Jeg hadde tilfeldigvis 16 små poser liggende og det passet akkurat til å lage godteposer til de på avdelingen min pluss til noen ekstra jeg ville glede med en liten påskeoverraskelse :) Gjorde ikke så altfor mye utav posene, de går/gikk nok antagelig i søpla så fort posene er/var tomme. Posene er like, bortsett fra forskjellige motiv (fra Inkido) og så hadde jeg ikke nok bånd til alle, så jeg måtte bruke 2 forskjellige. 
God Påske diesen er fra kaBoks. Harepusen er fra Nille. Punchekanten Martha Stewart. Ramme bak motivet fra Marianne Design.

Man skal jo ikke gjøre forskjell på folk. Men jeg kunne virkelig ikke lage poser til alle på jobben, vi er tross alt ca 70 stk. Så da tenkte jeg at de andre avdelingene kunne få hvert sitt påskeegg. Kjøpte inn 4 gule påskeegg og hadde ikke større planer enn å fylle de med Twist. Men dere vet hvordan det er, jeg klarte ikke la være å pynte dem litt.... :D 3 av eggene malte jeg hvite, den 4. fikk beholde den orginale gulfargen.
Man kan ikke bare ha det gøy, man må jo ha det litt moro også sies det. En ekte påskehare må ha ører og tenna på tørk! Et lite besøk på TGR og så var det utstyret i orden :)

Her ligger alt klart til påskehare utdelinga mi :) Kyllingpapiret fikk jeg på TGR, sånt går jo selvsagt ikke i søpla :)
Og her er jeg, med nesa litt på halv tolv :D Skulle gjerne hatt bilde av noen av ansiktsutrykkene da jeg plutselig troppet opp seende sånn ut, det var tydeligvis ikke helt forventet :D
Påskehare-oppdraget er vel utført, nå tar jeg påskeferie :)
Ønsker alle en riktig
god påske! 

søndag 22. mars 2015

2 babykort

Det er ikke ofte jeg har kort liggende, det går stort sett i bestillinger og kort jeg skal gi bort selv. Men av og til rekker jeg å lage kort å ha på lur. Men er det ikke typisk da, hvis jeg bare har et rosa babykort da kommer noen og lurer på om jeg har babykort til gutt. Og har jeg bare et guttekort, ja da er det selvsagt til jente til trenger. Det er mange unge på jobben og rett som det er kommer det en baby (de bare popper ut... :P) De som skal ordne kort er ikke alltid så tidlig ute med å spørre om jeg kan lage, så det kan være greit å ha ett par liggende. Jeg lagde dem i nøytrale farger, så passer de både til gutter og jenter :) 


Tusen takk for alle hyggelige besøk! Og tusen takk for hyggelige kommentarer på 50-års kortet i forrige innlegg! Jeg setter umåtelig stor pris på hvert eneste besøk!


mandag 16. mars 2015

Til en kollega

Tusen takk for alle koselige besøk og hyggelige kommentarer på barnekortet mitt!

Nylig fylte en kollega 50 år, og jeg var så heldig å få lage kortet fra alle oss på jobben :) Jeg valgte en bretteteknikk jeg har brukt noen ganger før. Liker den veldig godt. Det er god plass til mange skrivefelt, som trengs på dette kortet. Evnt kan man fylle ut med diverse tekster. Blir nok ikke siste gang jeg bruker denne brettinga :) 
Mønsterpapir fra Pion Design. Motivet har jeg funnet på nettet. Tema er musikk, som så ofte når jeg lager kort til noen på jobben :) 



Takk for besøket! 

søndag 8. mars 2015

Herman 1 år

Tusen tusen takk for alle hyggelige besøk og kommentarer på fort og gæli-kortet mitt!
I dag har jeg et barnekort å vise dere. Lille Herman fylte 1 år i februar, og mormoren ville gjerne ha et kort til han. Siden han er så liten har han vel ingen favorittfigurer ennå. Så da valgte jeg bare Ole Brum og litt sterke klare farger. Fikk brukt ett par sugerør som er så in for tiden også :) 


Ha en fortsatt fin søndag
og en meningsfylt og innholdsrik uke! 
Takk for besøket :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...